72 entry daha
  • bu sene bir ihtimal draft lottery'i kazanıp nerlens noel'i seçebilselerdi çok garip bir takım olacaklardı. john wall'un superstar olacağına inancım tam. adam şahane basketbolcu. geçen sene draft work-out'larda izleyip, ondan beri hastası olduğum bradley beal ile değil doğunun, nba'nin en iyi backcourt'una sahip olacaklarını düşünüyorum. sadece tecrübe ve john wall'ın sağlıklı kalmasına ihtiyaçları var. gönül isterdi ki nene'ye itimat edebilsinler ama o pek mümkün değil. o yüzden noel'i seçsinler isterdim. lakin 3. sıradan seçim yapacaklar. kısmet değilmiş. ha 3. sıra kötü mü, değil. büyük ihtimal otto porter'ı seçecekler. bu otto porter da ne hikmetse bana çok düz oyuncu gibi geliyor ama adam epey rağbet görüyor. iyi şutör diyorlar da nba'de attırmazlar öyle şut. ha bak bilekleri çok düzgün, basketbol zekası da yüksek. pozisyonu için boyu posu iyi, wingspan hayvan gibi. çok yönlü oyuncu, oyun da kurabiliyor ama sevemedim. kendi şutunu yaratamaz, iyi atlet değil, catch&shoot +%40'ken, dribbling peşinden şutlarda %25 civarında. sevmiyorum böyle oyuncuları. ben böyle dedim ya, adam da gider kevin durant olur amına koyim. şaka lan şaka, hayatta olmaz. ya aslında victor oladipo ve trey burke ikilisini çok tuttuğumdan bu draft grubunda, otto tosununa da haksızlık ediyor olabilirim. alınma otto, senle kişisel bir problemim yok. bu arada wizards'ın her iki göz ağrıma da şu anda ihtiyacı olmadığı açık ama neden pota altı düşünmüyorlar bilmiyorum. tamam ameliyat oldu ama alex len çok büyük bir yatırım olur diye inanıyorum. noel olmadı mı ameliyat? -yazar burda cleveland'a seslenmiş-

    neyse, aslında wizards'ın bu sene bile playoff ihtimali olduğunu düşünüyordum. özellikle iç sahada çok iyi basketbol oynuyorlar. seneye sağlıklı olacağını umduğum wall, yazı boş geçirmeyecek ve geçen seneden tecrübe kazanmış beal, olası bir otto porter'la epey iş yapar bu takım. mesele pota altı. çok da sevmeme rağmen nene'yle maalesef olmaz bu iş. üstelik 13 milyon alacak çakal seneye, yine yatacak. hadi nene kalsın ama emaka okafor'u ne yapacaksın? 13.5 milyon da ona veriyorlar. o yüzden istiyordum nerlens noel'i. kevin seraphin fena seksekçi değil. güzel takım olurlardı. iyi backcourt ve skor opsyionları, iyi pota altı ve güçlü savunma. oğlum hiç olmadı cody zeller'i alın lan.

    bir de nba'nın kötü takımlarının yapılanma süreçlerini izlemek çok eğlenceli. evvela thunder vardı kötü takım. adamlar üst üste şahane draft'larla şampiyonluğa oynayacak notkaya geldiler. durant, westbrook, harden, serge ibaka ve hatta jeff green -kendisini boston seçti ama sıkıntı yok-. sik kafalılık yapmayıp harden'i kaybetmeselerdi memphis bunları böyle aleni sikmeyecekti bu sene. neyse. şimdi ligdeki en kötü takımlara bakacak olursak; ilk sırada cenabet bobcats, peşinde bir başka sik kafalı ekolu magic, lebron'lu yılları çıkarırsak kötü takım geleneği olan cavs ve atarlı çocukların takımı hüviyetini clippers'tan alan wizards var. orlando'dan bi sik olacağı yok. doğru adam seçip tutamamasıyla nam yapmış bir takım. büyük ihtimal ben mclemore'yi seçip t-mac'li yıllarına dönecekler. ben mclemore iyi bir savunmacı -rakipleri hücüm başına .55 sayıda tutuyor- ama t-mac gibi enerjisini hücuma ayıracağına inanıyorum. bobcats'in has adamım victor oladipo'yu seçeceği konuşuluyor. gerçi fena da olmaz ha. kemba walker, oladipo, gilchrist. lakin gel gör ki adamlar cenabet, bi sik olacağına inanamıyorum. yani geriye kalıyor wizards ve cleveland. bu iki takım aslında birbirlerine çok benziyorlar. ikisinin de superstar potansiyelli ama sakatlık riski yüksek oyun kurucuları, aynı sene draft edilmiş potansiyelli sg'leri var -pg seçemiyorum ama sg'lerde favorim açık ara beal-. farkı pota altı belirleyecek büyük oranda. cavs'in pota altı zaten şu durumda daha iyi. üstüne gittiler draft lottery'i kazandılar ve noel'i seçecekler. abi zeller kötü oyuncu değil, brezilya çingenesi varejao da var. hayvan olurlar la böyle. bu arada cleveland kalkıp alex len'i seçerse ilk sıradan hiç şaşırmam.

    yalnız bu 2013 draftında victor oladipo ve trey burke ikilisinden birini seçmeyen herkes ağlayacak gibime geliyor lan. du bakalım.

    draft sonrası ekleme: adamların acayip otto porter seçesi varmış lan. nerlens noel kalmasına rağmen inadına gittiler otto porter'ı seçtiler. ya oğlum size pota altı lazım demedik mi lan?
84 entry daha
hesabın var mı? giriş yap