3 entry daha
  • bu kadına inanmayanlarla, delil isteyenlerle, delil yetersizliğinden yüzlerce, binlerce tecavüzcünün serbest kalmasına neden olanlar arasında bir fark göremiyorum. insanların tanımadığı insanlara kefil olmasındaki mantığı da anlayamıyorum.

    arkadaşlar taksim dayanışması açıklama yaptı defalarca, sorumlularının bulunması talep etti. direnişteki müslüman kadınlar yürüyüş yaptı, feminist kadınlar yürüyüş yaptı. saldırıya uğrayan kadın beyanını da verdi, ne istiyorsunuz?

    gerçekten kadınlardan ne istiyorsunuz artık? direnişte tacize uğradık, şiddete uğradık, polis gözaltına alınan kadınları tecavüzle tehdit etti diye bu kadını görmezden mi gelelim? gelmedik, gelmeyeceğiz de. çünkü biliyoruz ki kadına şiddetin sağı, solu, önü, arkası, eğitimlisi, eğitimsizi, zengini, fakiri yok!

    gerçekten sıkıldım ve tiksindim, bingöl’de 8 kişi tecavüz etti. 4’ü askerdi, hepsi serbest kaldı. herkes dört kişiden bahsediyor, diğer dördünün suçsuzluğu mu ispatlandı?

    yeri gelmişken, kadına şiddet ve kadın cinayetleri konusunda hiçbir adım atmayarak(ileri doğru, geriye doğru gidildi yoksa) bütün kadınları açık hedef olarak gösteren erdoğan’a da nefret kusmalıyım. başörtülü ya da başörtüsüz bütün kadınları erkek şiddetinin kollarına bırakan akp politikalarına da nefret kusuyorum. bu iş sürekli mitingde konuşulacak değil, adalet isteyen bir iş. doğum kontrol yöntemi de kısırlaştırma değil, kürtaj da bizim hakkımız. beden bizim bedenimiz, başörtüsü de mini etek de bizim!

    çekin elinizi artık, biz adalet istiyoruz!
266 entry daha
hesabın var mı? giriş yap