173 entry daha
  • kendime özel şanssızlığım burada da beni bulmuş, ama bu sefer benimle kalmamış bir ton insanı da etkilemiştir bu sınavda. benlen beraber bu sınava girmiş olan herkesten özür diliyorum. bu sınavın bu kadar kastırıcı olmasının sebebi ben ve benim şanssızlığım idi arkadaşlar. neyse, konuya geri dönelim.

    öss 2004, şimdiye kadar yapılan en zor öss olmasının yanı sıra, aynı zamanda türkiye tarihinde en fazla adayın girdiği sınav olmuştur. 1 milyon 700 küsür bin falan. bundan fazlasına hiç bir öss de rastlayamazsınız. yani hiç bir zaman, hiç bir öss'de, bir öğrencinin daha fazla rakibi olmadı.

    ayrıca, bir mf ci olarak en iyi olduğum ders olan fizik soruları ise sınavın geri kalanına nazaran biraz daha kolay çıkmış ve benim burada yapacağım olası netlerle öne çıkma şansımı sıfıra indirmişti. sınav esnasında fizik sorularını gördüğümde verdiğim tepki, sizin allahınızı sikeyim tarzı bir şeydi, çünkü bu sorular nedeniyle benim fiziğimin çok iyi olmasının zerre önemi kalmamıştı (ki 19 soruyu 9 küsür dakikada tamamlayıp full çekmiştim. ki o sorular acayip zor olsa da, ben en fazla 10-11 dakikada falan çözerdim).

    aynı şekilde, matematiği sevmez, matematik sorularında çok zorlanan benim için, bu sınavın matematiği ebesinin hörekesi zorluğundaydı, ve moralimi baya bozmuştu. ek olarak, yanlış çıkan matematik sorusunda ise acayip zaman harcamıştım. şimdi bile aklıma geldikçe kaderimi sikiyim diyorum.

    ha kendi hatalarım yok muydu? vardı elbet. sınava daha çok çalışabilirdim. elimden daha fazlası gelebilirdi. ama tüm bunlar benim kendimi avutmama yetmiyor. her ne kadar seneye tekrar gireyim desem de, peder beyin insan hayatında 1 sene çok önemli diyerek benim tekrardan sınava hazırlanmamı istememsi ve ertesi sene öss 2005'te çıkan soruları gazete alıp çözüp ve daha fazla net çıkarmam bunda büyük bir etkendir (ki aradan 1 sene geçmiş, ben herhangi bir sınav hazırlığı yapmamışım, ona rağmen daha fazla net çıkarabiliyorum. hazırlansam kim bilir nasıl bir sonuç alırdım).

    bir gün seninle hesaplaşıcaz öss2004.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap