21 entry daha
  • alkol almadan alkol kafası yaşatan şarkı.. vay arkadaş! şu son birkaç günde 30-40 kere dinlemişimdir.. oysa hiç sevmem böyle çarçabuk bi çırpıda tüketmeyi..

    neden daha önce keşfedememişim diye de kızdım kendime.. arabesk içinden arabesk çıkartıyorum yani.. dibe doğru giden sarmala kaptırıyorum kendimi..

    en son ergenlikte geyik olsun diye yaptığımız işi yaptırdı bana.. arabanın camlarını açıp bahçeli , balgat , yüzüncüyıl istikametinde boş sokaklarda hafif sesi açık bir şekilde gezdirdi beni.. komponentlerden çıkan tiz sesler iyice pavyon havası yarattı arabada.. tıstıs tıstıs.. sokaklardaki tek tük insanın da bıyık altından gülmesini siklemedim.. zaten ezileceksen yapma o kroluğu di mi.. göğsünü gere gere dinle şarkını.. kaçırma bakışlarını kimseden.. "acılıyım ulan ben" diye bak.. "acılı ezmeyim" *

    tamam daha fazla soytarılık yapmıycam. devam edersem şarkının değeri azalacak okuyanda.. şarkı cidden müziğiyle, sözleriyle, kamuran akkor'un yorumuyla içine alıyor.. olmayan acı yaratıyor bünyede.. olanı da oyuyor inceden..

    hayatını mtv dream tv numberone üçgeninde geçirenlere uygun değil.. öyle rakı masası şarkısı falan da demiyorum.. dinle, seversen bizdensin...

    arabesk marabesk geveleyecek olanların ta amına koyim.. denemeden karar vermeyin
99 entry daha
hesabın var mı? giriş yap