450 entry daha
  • yine bir ölümün yaşandığı avm.

    ben istanbul'u bilmem, bir iki kere gitmişliğim var o kadar.. meşhur yerlerinin isimleri bile pek bir şey çağrıştırmıyor bana. ama bu cevahir avm'nin adı geçince direkt bu kazalar, intiharlar canlanıyor.

    bir de buranın sahibi olan beyefendi kanal d habere telefonla katılmıştı. spikerde ağzı yamuk bir apla var ya o işte (editmiyaf : şule zeybek) . uğur dündara özenen spiker aplamız, cevval bir şekilde bu karadenizli amcaya yüklenmeye, ters ters konuşmaya ve hatta azarlamaya başladı. "bu kadar ölüm oluyor, sizin hiç mi kusurunuz yok beyefendi" gibi bir şeyler söyledi.. işte tehdit nedir ve nasıl yapılırı ben o gün öğrendim arkadaş.. "bana bak hanım kızım" la başlayan cümle, "senin patronun benim çocukluktan arkadaşımdır" la devam etti.. o andan itibaren aplamızın ağzı düzeliverdi. yan yan oturup, laptopla oynuyordu, oturması bile düzeldi.

    yine o gün bu avm ile ilgili teknik bilgiler de vermişti bu beyamcamız. diğer avm'lerle kıyaslar yapmıştı. yurtdışından almanyada, isviçreden uzmanlar getirttiklerini, korkuluk mesafesini ve yüksekliğini uluslararası kriterlere uygun şekilde, hatta daha da dar yaptıklarını, buna rağmen çocuğun o aradan geçip düştüğünü, annesinin ilgisizliği nedeniyle olayın olduğunu söyleyip, bir diğer olayda ise avm içindeki merdiven trabzanından ters takla atmaya çalışan bir gencin boynunu kırması nedeniyle ölümün gerçekleştiğini söylemişti.. bey amca konuştukça yayın uzamıştı da, kimse "taam la taam kapat" diyememişti. hey gidi..
154 entry daha
hesabın var mı? giriş yap