10 entry daha
  • dijital kamerada gerçek anlamda bir devrimdir.

    bir kere her şeyden önce piyasada ikiye ayrılan dijitalci vs negatifçi kamera birimlerini bir araya getirmiştir. reklamda, sinemada, dizide iki ayrı dünyanın kamera ekipleri karışıverdi. kimisinin çok küfrettiği, kimisinin mutlu olduğu bir durum bu.

    kalitesiyle, sağlamlığıyla piyasanın da vazgeçilmezi oldu. artık türkiye'de bir alexa bilinci oturdu. hani çekilecek şey ne olursa olsun akla gelen ilk kamera o.

    menüsü çok kullanışlı ve karmaşık değil. ayrıca kamerayı her yere bağlayabiliyorsun veya üstüne rahatça değişik aparatlar bağlanabiliyor rahatlıkla. bu yönleriyle de üstün.

    yalnız şikayetçi olduğum tek şeyi o ağırlığı. şu kamerayla çalışmaya başladığımdan beri (2-2.5 sene falan) bildiğin kas yaptım. ışıkçılarla aşık atacak noktaya geldim. o şahane mühendislerinden bir de bu konuya el atmalarını rica ediyorum. allah rızası için lan. çürüdüm.

    he bir de can sıkan problem; bunun vizör lastiği ile omuz pedi çok düşüyor. arri alexa xt modelinde bu sorun hallolmuş diyorlar da ben daha çalışmadım.

    ee bu kadar kusur kadı kızında da olur. seviyorum seni bebeyim. ağırsın falan ama canımsın.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap