77 entry daha
  • --- spoiler ---

    internette sorun çıkınca, önceden indirmiş bulunduğum filmlerden alfabetik olarak ilk sıradaki olduğu için izlemeye başlama hatasına düştüğüm, ömrümden ömür götürmüş filmdir.

    - jaden smith: olmayınca olmuyor kardeşim, babası oyuncu diye sıpası da oyuncu olacak diye bir kural mı var. küçük emrah ile colin farrell kırması bakışlarla endişeli hissiyat iletmeye çalışma, ergen tavırlar, şimdi korkmuş davran dediler diye astım krizi tutmuş gibi hööh hööh hööh diye solumalar, yani ne desem boş. evlat olsa sevilmez.

    - korkmuş davran derken, insan bir geçiş süreci yapar o hissiyata, bir sahne önce üçbuçuk atan çocuk duvardan duvara vurulunca hop bir flashback, hemen ghostingin kralını yapabilir hale geliyor, hade len, artı dur daha bitmedi sana laflar hazırladım, o flashback girene kadar yerde yattı, bırak korkmayı altına sıçmıştır o sırada yoğun feromon salgılamadı mı bu adam hemen dağıldı mı tüm feromonlar?

    - başkalarının da değindiği saçmalıklar: bir tek insanlar mı soluk alamıyor bu yerde nedir yani bir de tropik orman gibi yerde geçiyor ama meğerse burası her gece donuyormuş. yersen. ayrıca da niye yani, 1000 yıl olmuş insanlar terkedeli halen atmosfer düzene girmemiş mi, hadi girmemiş olsun sera gazı varsa devamlı sıcak olur, gündüz sıcak gece dondurucu değil. kartallar yüksekten uçar konusuna ise hiç girmeyeyim, orada yavrulara yem olsun diye getirdiğin şeyin yavrularını korumaya çalıştığı çıkarımını nasıl yaptın kuş beyninle de bir de yavrularım ölmüşken ben de bunun için kendimi öldüreyim de bari o yaşasın noktasına geldin? breh breh breh

    ya sinirlenmeyeyim diyorum da. yok arkadaş.
    --- spoiler ---
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap