90 entry daha
  • bana insanligi sevdiren sarkilardan biridir. hani olur ya zaman zaman insanliktan tiksinirsin kolektif olarak, oyle anlarda ac bunu dinle iyi gelir.

    nasil iyi gelir?

    su dunya uzerinde fenni branslar harici kendi kicindan uydurdugu sistemler uzerinde kendi kendini bok batakligina saplamis ilginc bipedal canlilariz. acip bir deepstar reticulum'a bakiyorsun mesela, gotun du$uyor, "bu nasil bir canli arkadas?" diyorsun. sen yerkabugunun tepesinde kendini dunyanin hakimi zannederken burnunun dibinde nelerin dondugunden bihabersin. bu bihaber olma durumu zaman zaman "gunes i$inlari gunduz denen varliga carpiyor iste ondan gunduz var, ondan uzay karanlik ehehehe" noktasina kadar gidebiliyor ki yil olacak 2014, icler acisi. bunun kafa keseni var, el kol keseni var, at sikeni var, el kadar cocuga meyilleneni var, kedileri mikrodalgalara atani var, canli canli yavru kopek yakani var, daha da sayarim da hadi neyse icin kararmasin...

    tum bu faktorler icinde gel de insanliga kufur etme.

    ote yandan california dreamin var. bu kadar bokluk icinden cikan guzel insanlar var. muzik var, ki insanin muzigi bir sanat bicimine donusturmesi aslinda bir yandan da ne kadar guzel canlilar oldugumuza isaret eden "light side" faktorlerinden biri. insanligin bu guzel tarafinin, yukarida saydigim pislik tarafina zamanla baskin gelmesini diliyor olsam da gidi$at tam tersi.

    nerede abi o cicek nesil? nerede o icli insanlar? niye bitti lan bu guzel insanlar, nicin her seyi bayagilastirma ve ucuzlastirma pe$inde insanlik?

    tekrar insanliktan soguma moduna girmeden bi scott mckenzie acayim bari hemen...

    al cicek kardesim sen de ac: http://www.youtube.com/watch?v=odvcquguih8

    20 nisan'da beni de an cicek kardesim. anladin sen.
190 entry daha
hesabın var mı? giriş yap