15 entry daha
  • namı diğer; apo.
    trt'de yıllardan beri arka planda emek vermekteyken son bir - iki yıldır daha ön plana çıkmış, çıkartılmış bir fizikçi müzisyen.
    sempatik tavırlarıyla bundan 10 yıl önce bile trt'de halk müziği programlarında kamera orkestraya döndüğünde gözümüzün aradığı kişidir kendisi.
    bugünlere gelmesine, kendi albümünü yapıyor olmasına çok seviniyorum.

    albüm eleştirisi için devam edebilirsiniz, değilse son olarak:

    musa eroğlu'sunu arayan ahmet özgül'dür gözümde. bakalım piyango kime çıkacak.

    --- spoiler ---

    albümü çıkar çıkmaz aldım. lakin sanki pek olmamış be apo?
    çok düşündüm. eksik olan şey ses bence. tv programlarında 1-2 türkü dinleyince iyi oluyor da albüm olunca olmamış sanki.
    albümdeki her düzenleme harika. albüme konuk olan sanatçılar müthiş [(bkz: erkan oğur)(bkz: erdal erzincan)(bkz: okan murat öztürk) (bkz: hüsnü şenlendirici) (bkz: ismail altunsaray)]
    birlikte çalıştığı sanatçılar kaliteli [(bkz: ahmet gökhan coşkun)(bkz: mustafa eke)(bkz: özgür abbak)(bkz: burak çayır)
    ama işte nedense introları doyasıya dinleyip bir süre sonra geçiyorum parçaları. seste bir özellik yok çünkü. bir kubat olsun istemiyoruz ama en azından bu kadar düz olmasa.
    bu albüm abdurrahman tarikci yönetmenliğinde çok tanınmayan bir ses sanatçına yapılmış olsa (bkz: cankat erdoğan) (bkz: armağan elçi) (bkz: ve daha niceleri); albüm patlar, o sanatçı da adını herkese ezberletmiş olurdu.

    --- spoiler ---
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap