33 entry daha
  • pre alpha olmasına rağmen steam'de 2014'ün en çok satan oyunu olma özelliğini şimdiden yakalamış. 30 dolar biraz pahalı geldi ama meraktan sırf meraktan aldım. biraz bekledikten sonra güzel olacağı kesin.

    oynanış hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra rastgele bir server'a girdim. kontroller standart fps oyunlarına göre farklı. fakat dayz eski bir mod olduğu için bilenler için oynanış aynı kalmış. alıştıktan sonra başladım deli gibi koşturmaya. o ev senin bu ev benim loot kastım. yaklaşık 1 saat koşturmadan sonra kendimi terk edilmiş askeri üste buldum. binaları temkinli bir şekilde gezmeye başladım ve hangi binaya girsem ek malzeme ağır makineli silah, tabanca buldum. çocuklar gibi şendim. üssün tamamını gezdiğim için biraz rahatlayıp temkinli olmayı elden bırakmıştım. elimde soda bir çadırın içinden çıkarken bi' anda havada savrulan baltayı fark ettim. paniğe kapılıp koşmaya başladım. oluk oluk kanlar akmaya başladı. hemen silahı elime alıp peşimden gelen baltalı elemanı vurdum ve öldü. derken kan kaybından bilincimi kaybedip bayıldım.

    2 saatlik oynanıştan sonra tek canlı görünce biraz bocalayabiliyorsunuz tabii. o kadar loot'tan sonra ölünce biraz üzücü oluyor. genel olarak keyifli oyun. araç kullanabilme özelliği bir an önce gelmeli. yarım saatte 3 kilometre koşulmuyor.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap