29 entry daha
  • gayet eğlenceli, gayet sıradan, içi boş aksiyon filminde olması gereken her şeyi içinde barındaran, süper klişe dolu misler gibi aksiyon filmi.

    özetin baştan verdikten sonra.

    filmi beyenmeyen ya daha önce hiç arnold reiz filmi seyretmemiş ya da bu adam ömrü boyunca sadece terminatör ve conan dan başka filmde oynamamış sanıyor. başka türlü bir şey düşünmek epey zor. bu adamın oynadığı diğer filmlere aşağı yukarı senaryo olarak olmasa da hep bu kafada filmlerdir (yanlız bu dayı bilim kurgularda başka oynuyor hakkat onlar bambaşka).
    yani oyuncu arnold reiz, film türü de bilim kurgu değil, ee ne çıkmasını bekliyon ?

    ha bi de jee-won reiz bu filmi niye çekti diyorlar, muhtemelen dayının canı sıkıldı, iyi para da verdiler, çekim bari demiştir. yeterli parayı sen ver gelsin burda arka sokaklar çeksin, niye yapmasın ki?

    başka sebepde olabilir belki, ama sonuçta çekmiş, aksiyon filmi olarak bakıldığında da tam bir çıtır çerez olmuş, topla arkadaşlarını anıra anıra gülerek seyret işte (yer yer geyik sahneler olsa da komedi filmi değil tabi, saçmalıklara gülecen burda).

    bak sevgili arkadaşım. amerikan yapımı aksiyon filmleri hem sahneler olarak hem senaryo olarak genellikle saçma olur. hele bu konuda isim yapmış elemanların oynadığı filmler daha da saçma olur. televizyondan sinemasına bunun binlerce örneği gözüne gözüne sokulduğu halde sen hala bu tarz filmlere saçma bu yaa diye çemkiriyosan o senin hatan kardeşim. bile bile lades ediyon kendini sonra burda da komik şeyler yazıyosun filmde güldüğüm kadar sana da gülüyorum.

    birde sessizce çıkıp gelen jip e takılanlar var. peki arkadaşım işin o kısmına takıldın ki haklısın da epey saçma, peki bu kötü adamlar orda gece görüş gözlüğü takıyorlar, jipin ışıkları o gözlüğü takan adama ne yapar işin bu kısmına niye takılmıyorsun onu da bi desene bana.

    altı üstü aksiyon filmi için yine uzattık konuyu. takılmayın abiler böyle şeylere, seyredeceğiniz varsa seyredip bakın gürültüye patırtıya sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.

    ha son olarak, film kendi alanında bir şahaser değil. tam arkadaşlarla seyretmelik film yapmışlar, toplaşıp seyredin işte.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap