2 entry daha
  • çankaya belediyesi'nin mühye köyü'nde yaptığı barınak. ayrıca sahipsiz hayvanları topluyormuş.

    yok böyle bir yalan. gözümüzün önünde dokuz köpek bir kadına saldırdı. kadın canını zor kurtardı kahire caddesinde... taş atarak köpekleri uzaklaştırmaya çalıştık. telefon açıp durumu izah ettik köpekler saldırıyor diye mevki bildirdik. yok adamlar kıçını kaldırıp gelmiyor. bu benim gördüğüm ikinci saldırı dedim. "valla biz elle topluyoz o da köpekleri köşeye sıkıştırabilirsek, yakalasak da zaten kısırlaştırıyoz geri salıyoz" diyor adam.

    bu zihniyet "ben kıçımı kaldırıp oraya gelemem, umurumda olmaz" zihniyetidir. peki diyorum adama "yarın bir gün bize saldırırsa bu köpekler ne yapacağız" diyorum "valla orasını bilmem biz sadece yakalayabilirsek kısırlaştırıyoruz" diyor

    yahu el insaf asıl bu cümleyi kuran zihniyeti asıl kısırlaştırmak lazım. chp'nin çağdaş belediyecilik falan yaptığı yok. göstermelik her şey. atatürk'ten bu yana oy verdiğimiz tek parti chp'dir. çankaya belediyesi "elle topluyoz valla o da köşeye sıkıştırabilirsek" diye cümle kuran işgüzar, pişkin adamların çalıştığı bir belediyedir. hem cümleleri hem zihniyetleri çağın gerisinde kalmıştır ki kendileri bile bunu söylüyorlar.

    hele ki buradaki yetkili olan mustafa koçak isimli şahsa ulaşmanın imkanı yok. adama o kadar mail attığım halde dönüş bile yapmadı, saygısızlıktır bu ama onlar sadece maaşlarını alıp vatandaşın şikayetlerini ciddiye bile almadan "çağdaş belediyecilik" yaptıklarını söylüyorlar. buna da sadece kıçımla gülüyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap