8 entry daha
  • can yücel'in şu dizeleri ile selam etmek istediğim kedi ve tavşan annesi ultra mega hayvansever, sermayeyi kediye, köpeğe ve hatta tavşana yükleyen yazar:

    "alemin derdi ben olmuşum
    demek ki vaktinde iyi koymuşum"

    can yücel'in bu minibüs yazısı tadındaki dizelerine çok gülerim. bir gün minibüs şoförü falan olursam dikiz aynasına asarım hatta başkaları da gülsün diye. bu ülkede onurlu ve insan gibi yaşamaya çalışan herkes o alemin o veya bu şekilde derdi olur. bir de öte yandan şöyle bir gerçeklik var, eğer bir erkek bir kadından beklemediği bir tekme yemişse, burada sevgililikten bahsetmiyorum, bu tacizine/ilgisine/denyoluğuna karşılık vermemek ve/veya hatta ilgilenmemek, umursamamak bile olabilir. böyle durumlarda erkek beyni incelemeye değer, takıntı haline getirirler. hele de kirli çamaşırlarını başkaları da zarar görmesin diye ucundan azıcık ortaya dökmüşseniz eyvah!

    catsnbunnies de bu erkek zihniyetinden nasibini almış görünüyor. canım benim bir de yormuş kendini yazmış, ben olsam kıçıma takmazdım, kendisi de takmasın. kimin ne olduğunu bilen biliyor. üj bej kendini bilmezin yazdığı kusmuklarla canımız yanmıyor, boşuna uğraşıyor uğraşan. bu şekilde ifade ettiğim için kendisi bana kızacak muhtemelen ama siklemiyoruz yani. en fazla acıyoruz kendisine ve çevresindekilere.

    birileri internet tacizi yok mu demişti?

    ayrıca kendisi beni gayet seviyor, şimdi sevmediği insanlar düşünsün, hah hayt!
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap