45 entry daha
  • oldukça eski bir thief hayranı olarak beğendiğim ve beğenmediğim yanları olan oyun.

    önce beğendiğim yanlardan bahsedeyim, ne de olsa kusur bulmak daha kolaydır her zaman o liste uzarsa yazarken kolay olsun fgfsdh.

    - ilk olarak tabii ki yıllar sonra modern bir thief oynamanın verdiği heyecan var, bu bile oyuna bir şans vermeyi gerektiriyor.
    - grafikler hoşuma gitti. unreal engine 3 üzerinde uğraşmışlar. oldukça güzel kareler de çıkabiliyor. enb gibi seçenekler de artarsa screenshot piyasasında oldukça güzel bir yer edinir kendine.
    - zorluk seviyesini ayarlarken bir sürü ekstra ıvır zıvırı da ayarlayabilmemiz güzel. default profiller koymamışlar yani. bu olsun bu değil bu hiç değil diyebilmek iyi.
    - water arrow hala çok güzel lan :)

    kötü yanlarına gelirsek:
    - oyun yapılırken konsola büyük önem vermişler, menülerden görev sistemine kadar her yerde hissediliyor bu. ha kötü bir şey değil tabii ama yine de hissetmesek daha iyiydi.
    - şehir oldukça karışık. yani tamam, türkiye'de yaşayan bir insan olarak "bu nasıl şehirleşme böyle?" diye şikayet etmek de saçma oluyor ama hiçbir şey yapmadan şehirde sadece dolaştım bugün iki saat boyunca, etrafı öğrenebilmek için ve her seferinde yabancılık çektim. iyi bir hırsız olarak, garrett'ın şehri bilmesi gerekiyor teoride ve oyuncunun da şehri kolay öğrenmesi için biraz daha çalışabilirlerdi. hayır yön duygusu zayıf bir insan da değilim, benzer oyunlarda çok rahat öğreniyorum haritayı.
    - zıplayamamak, zıplayamamak. bahsedilmiş zaten ama, niye istediğimiz yerde zıplayamıyoruz lan?
    ***- ha en önemlisini unutuyordum, stephen russell yok oyunda. voice actor değişti, assassin's creed'deki herif gelmiş adını hatırlayamadım. abi tümden garrett yerine başka karakter koysaydınız da olurdu yani. stephen russell = garrett yahu, ne gerek vardı?

    kısacası oyun fena değil. eski oyunların zamanında hepimize yaşattığı "ohaaaa oyuna bak olm" hissini vermiyor ancak stealth oyunlarını sevenlerin oynaması lazım, kaç tane oyun çıkıyor zaten? seriyi sevenler olarak zaten bu kadar yıl sonra boş cd verseler alacaktık, oynayacağız o yüzden. serinin genel kalitesinden bir tık aşağıda, ancak yerden yere vurulası bir oyun da değil. atletico madrid gibi olmuş işte.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap