33 entry daha
  • sadece ayakkabı bulmak dert değildir aynı zamanda günlük yaşamı oldukça zorlaştırmaktadır 49 numara ayakkabı giymek.

    yıl 2010, istanbul'a ilk gelişim. sultanahmet'i gezeceğim. girişte ayakkabıları çıkarıp poşetlere koyma faslına geldik. o sırada orayı gezen uzak doğulu kafileden bir çift yanıbaşımda ayakkabılarını tek poşete sığdırdılar evet yanlış duymadınız 2 çift ayakkabıyı bir poşete sığdırdılar. peki ben ne yaptım 1 poşete 1 teki öbür poşete öbür teki zar zor sığdırıp elimde iki poşet ayakkabıyla gezdim.

    yıl 2012, yerel bir etnografya müzesini gezeceğiz içeride galoş giymek şart. giymeye çalıştığım 3. çift galoşu parçalayınca müze çalışanları terlik bulup getirdiler evet tahmin edebilirsiniz terlikler en büyük 45 numara.

    yıl 2014 kış, spor salonuna gidilmeye karar verilmiştir. yine bir galoş problemi ile karşı karşıya kalınmıştır. bu sefer durum daha kötü tabii kış olduğu için çizme giymekteyim. herkes ayaklarına galoş giyip soyunma odalarında ayakkabılarını değiştirirken ben salonun girişinde bulunan sandalyede değiştirmek zorundayımdır.

    ayakkabı alışverişi zaten çok kısa sürer. benim gibi kundura ayakkabıdan hoşlanmıyorsanız spor ayakkabı bulmak ölümdür. mağazaya girilir 49 numara ayakkabı sorulur şansınıza varsa 1 modelde vardır sadece artık model veya renk gözetmeksizin alınır.

    insanlık dramı.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap