138 entry daha
  • öncelikle sözlükteki the good wife hayranlarını ortaya çıkarmış bölüm oldu 5x15. susuyordunuz ama buradaydınız, biliyordum. arkadaşlar o nasıl bir şeydi öyle ya? etrafımda izleyen bir allahın kulu da yok ki konuşalım. gelin bence zirve falan düzenleyelim, konuşarak atlatalım bunu, bu böyle olmayacak.

    benim için en unutulmaz, en sarsıcı ve şüphesiz seyirciye verilebilecek en acımasız bölüm oldu bu. daha ne desem bilemiyorum.

    --- spoiler ---

    bir yandan beklenmedikti ve evet karakterin diziden ayrılmak istemesiyle şekillenmiş bir bölümdü ama öte yandan da o kadar gerçekçiydi ki! ölüm tam da bu değil mi zaten diye sorgulattı hepimize. birden bire ve ansızın gitmez mi etrafımızdakiler.

    ve diane'in tepkisi... ben bir dizide ani gelen ölüm karşısında, bundan daha gerçekçi bir tepkiyle karşılaşmadım sanırım. "will'e benzemiyor" dedi. o kadar kötü oldum ki. zira tanıdığı birini kaybetmiş ve naaşını görmüş herkes bilir ki ölen kişi hiçbir zaman o yaşayan son haline benzemez. o başkasıdır sanki ve sen kaybettiğin kişinin belki hala yaşıyor olduğuna ihtimal verebilirsin. belki de ondandır ki hüngür şakır ağlarken görmedik kalinda ile diane'i. bir yerlerden çıkıp gelecek will diye beklediler belki. keza biz de öyle.

    çok acıydı.

    hoşçakal will.

    --- spoiler ---
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap