5 entry daha
  • yıllarca hayalini kurduğu arabayı binbir güçlükle para biriktirerek, kredi çekerek, kırk takla atarak alabilmiş ve arabasını severek kullanan erkek olabilir. yıllar sonra hatırlamak istiyordur arabasını, çocuklarına falan göstermek istiyordur belki hemen vurmamak lazım.

    araba manyağı olmadım hiç, iş gereği edinmem gerekti bir tane ve ekonomik durumumu çok zorlayarak aldım. arkasına yazılar yazdırmadım belki ama kişiselleştirmek için birkaç küçük aksesuar kovalamadım da değil. kendimi araba veya başka herhangi bir meta üzerinden var etmek, tanımlamak gibi bir çabam hiç olmadı. ama günde birkaç saat geçirdiğim arabanın içinde, aynı evimde olduğu gibi, iyi hissetmek istediğim için kalitesiz olmadığımı düşünüyorum.

    severek kullandığım zaman içinde hiç beklemediğim bir şekilde, hobi olmasa da, ufak bir uğraşa dönüşen arabamın fotoğraflarını ileride hatırlayabilmek için çektiğim için de amele değilim. nasıl ki senin hayatını zenginleştiren güzelleştiren hobilerin gezilerin vs. ile ilgili fotoğrafların varsa benim de, tüm diğer fotoğraflarımın yanında, arabamın fotoğrafları da var. bence sizin de olsun sevdiğiniz ilgilendiğiniz şeylerle fotoğrafınız ileride gülümseyerek hatırlayabilmek için, ayıp bişey değil. araba olması şart değil bisiklet olabilir, uçurtma olabilir, müzik aleti olabilir, board olabilir her şey olabilir.

    ha bu fotoğraflar üzerinden orada burada görgüsüzlük yapmayın tabi. ama görgüsüzlük sadece arabayla değil her şeyle yapılabiliyor yapılmak istendikten sonra bunu unutmamak lazım. bu gözler facebookunda araba fiyatına aldığı humidorunu sergileyen adam da gördü, şık olmuyor.
398 entry daha
hesabın var mı? giriş yap