6 entry daha
  • arter reklam ajansi sahibi ve 2002 dahil tüm akp seçim kampanyalarına şekil veren ve kampanyaları bizzat yöneten kişidir. aynı zamanda başbakanlık müşaviri gibi bir konuma da sahiptir. kişisel tanımım ise recep tayyip erdoğan'ın gobbels'idir. bir ara fuatavni kendisi hakkında tweet'lerinde bahsetmişti.

    analiz...
    reklam ajansı önemli bir markaya hizmet vermiyor, arada ufak tefek duyulmayan işler yapan bir ajans. işte kalyon inşaat ve anadolu ajansının kurumsal kimlik gibi işlerini yapmış. buradan da rant döngüsünün ne kadar içinde olduğunu da görüyoruz.

    uzun yıllardır neredeyse tek müşterisi akp... yani akp'nin ajansı diyebiliriz. peki bu ajans, akp ve ufak tefek işler dışında neler yapıyor. işte bu sorunun cevabı akp türkiye'sinin dış politikasını tamamen gözler önüne seriyor.

    erol olçak önderliğinde arter reklam ajansi ağırlıklı olarak ortadoğu olmak üzere yurt dışındaki bazı partilerin de seçim kampanyalarını yapıyor. yani türkiye akp'sinin dış politikada desteklediği siyasi görüşleri bize liste olarak sunuyor. işte o liste, yani arter reklam ajansının diğer ülkelerde kimlerin seçim kampanyalarını hazırladığı;

    1) 2003 kktc genel seçimleri - ulusal birlik partisi
    2) 2005 ırak genel seçimleri - ırak islam partisi
    3) 2005 ırak genel seçimleri - ırak türkmen cephesi
    4) 2006 kktc yerel seçimleri - ulusal birlik partisi
    5) 2007 gürcistan devlet başkanlığı seçimleri - saakashvili
    6) 2008 malezya genel seçimleri - keadilan
    7) 2008 ırak genel seçimleri - ırak türkmen cephesi
    8) 2009 ırak genel seçimleri - ırak islam partisi
    9) kktc cumhurbaşkanlığı seçimi - mehmet ali talat
    10) 2012 malezya cumhurbaşkanlığı seçimleri keadilan

    tabi bunlar web sitesinden açıklanacak kadar aleni olanlar. kapalı kapılar ardında suriye için konuşulanları da hepimiz duyduk. tabi bir de göremediklerimi var. orada neler oluyor?
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap