9 entry daha
  • nasil oldu da tumgeneralden emekli oldugunu anlayamadigim $ahis. normalde en azindan bir ordu komutanligi yapmasi gereken bir sicili var...
    kitabi cok carpici, anlattiklarinda bir miktar mubalaga, o da "belki" vardir diye du$unuyorum. yani varsa bile gozardi edilebilir. cati$ma aninda, yuzlerce kilometre otede, cevrimci telsizde, "- ne oldu bilgi verin?!..." diye soran remote control generallerden degil.
    bir $ey dikkatimi cekti, kitapta yaptigi konu$ma alintilari cok dikkatli hazirlanmi$. hazirligi sevmem, oyle dogaclama konu$urum demi$ pa$a, ama kimsenin bu kalite ve birikimde konu$mayi zort diye yapabilecegini sanmam. cok da uzun konu$malar var. iceriginde hikayeler, deyi$ler, felsefi yorumlar... herhalde o anda soyledigi cumleler degil. eger birebir oyleyse bir de askerlik harici birikimine ve hitabetine de bravo.
    sanirim ceviz kabuguna cikmi$ti. orada hitabet olarak son derece zayif gozlemi$tim kendisini. hatta yukarida bahsettigim remote control generallerden sanmi$tim. meger sahada konu$urmu$.
    goruluyor ki 93'den itibaren ibreyi en azindan hakkari'de ceviren adam.

    helal olsun adam.
2243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap