39 entry daha
  • "böyle film mi olur la" dediğim ender filmlerden.

    film izlemeyi çok seven birisiyim, hani saçma filmler için bile bir polyanna edası ile "olsun ama şu şu idare ederdi" minvalinde yaklaşırım ama bu neydi la.

    konu klişe ötesi, oyunculuklar sikko, kurgu desen yerlerde, çekimler kötü, efektler rezalet, gora-arog filmlerinde bile daha iyiydi lan efektler ki kaç sene önce çekilmiş türk komedi filmi ile kıyaslıyorum dikkatinizi çekerim, dövüş sahneleri iğrenç, bir yerde suratına balyoz darbesi yiyen adamın sadece burnu kanıyor diğer yerde elinin tersi ile atılan kalkan darbesi ile bayılıyor falan fıstık.

    --- spoiler ---

    hele hele denizlerin ötesinden gelmiş adı sanı duyulmamış herkül ile mekanın (adını unuttum neresi ise işte) 6 yenilmemiş gladyatörü kapışmayı kabul ediyor üstüne bir de sadece bu etkinliğin olduğu şenlikleri (!) 80,000 kişi kapalı gişe seyrediyor ya diyecek lafım yok. hepsini geçtim arenada hiç yenilmemiş adamlar kılıcın üstüne 20 yıldır görmedikleri alamancı dayıları reebok ayakkabı getirmiş de onu almak istermiş gibi koşuyorlar ya orada çok güldüm. adam diyorum ama biri de kadın 6 babayiğidin, alabildiğine sıradan bir kadın hem de... çık yoldan birisini çevir kostüm giydir oynat aynı performansı sergiler.

    bir de adamların birisi adidas sandalet ile dövüşüyordu çamur mu boklu su mu ne işte o sahnede bildiğin tabanında adidas logosuna benzer bir logo görünüyor.

    --- spoiler ---
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap