• yerel seçimlerin ardından başlayarak hemen hemen her gün birkaç köşe yazarının kendisine sorup cevabını bizimle paylaştığı soru. yok efendim chp'de sorun neredeymiş, chp neden böyle olmuşmuş, neden kaybediyormuş, chp ne yapmalı nasıl etmeliymiş.

    sorun chp'nin mutfağı, sorun teşkilat, sorun lider, sorun kıl tüy... üşenmiyorum akıl verenlerin hepsini dinliyorum. hepsinin ne dediğine bakıyorum. chp bugün bu söylenenleri yapmaya niyetlense hepsini hayata geçirmesi 10 yıllar alır. işin komik tarafı akp %45 alıyor, adam chp'ye daha fazla parti içi demokrasi öneriyor. lan gerizekalı akp gibi bir parti, demokrasiyi ters tutup düz s.kiyor %45 alıyor, senin chp'ye yüksek oy için önerin daha fazla demokrasi mi? sence türk insanı chp'ye parti içi demokrasisi az olduğu için mi oy vermiyor, ne skim bir hayalperestsiniz anlamadım ki?

    chp bu seçimlerde sizin yapılmalı dediğiniz şeyleri yaptı. sağa kaydı, sağ seçmene yeşil ışık yaktı ama arkadaşım sağ seçmenin oy verme davranışını etkileyen yegane unsur var bu ülkede türban. chp'nin başına türbanlı bir kadın geçmedikçe chp'nin alacağı oy budur. adamlar dinle dalga geçiyor bravo, paraları deve yüküyle götürüyor alkış, ske ske senin benim malımı yağmalıyor yakışır, e chp daha ne yapsın? akp'liler bizzat evlerine gidip gtünü skse "keyif aldım" diye akp'ye oy veren bir kitleye chp ne vaat etsin?

    arkadaşım chp'nin yapması gereken bir şey varsa o da milleti eğitmek, bilinçlendirmek, aklını başına getirmek. yoksa dünyaya meydan okuyan, türban özgürlükçüsü, rabiaperver akp'ye karşı chp'nin yapabileceği hiçbir şey yok.

    adamı bizzat paraları cebine doldururken yakalasalar, "bir bildiği vardır" diyen bir kitleyle karşı karşıyayız.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap