18 entry daha
  • bu kaygı sözlük yazarlarından bir kesimin umurunda olmadığı belli.
    bu cümleyi "sikinde olmadığı belli amk.." diye bitirmek de vardı..
    tamam dileyen dilediği şekilde yazsın. eyvallah...
    yalnız küfür, bel aşağı muhabbetin dozu hızla artıyor. çoğu zaman, "galiba sözlüğü lümpen ağızlılar ele geçirmiş" diye düşünmeden edemiyorum. çünkü, katılmadığı bir düşünceye karşı düşünce yazmak kıçı yemediği için, "ne lan mal mısınız amk. bi siktirin gidin ya" diye yazıp geçiyor. tamam siktirip gitsinler de neden, gerekçen ne? düşüncesinde senin tepenin tasını attıran olay ne? yok! bu lümpenlikten başka birşey değil. ne yazık toplum olarak hızla düşmekte olduğumuz ve hemen ardından üzerimize toprak atılmaya başlanacağı yer bu lümpenlik çukurudur işte.

    ha bakın, küfür ve argoya karşı olmak haddime değil elbet. ama; neyzen tevfik, can yücel gibi adam olup küfreden varsa buyursun, sözlük onların olsun...

    hamiş: acaba diyorum yazarlar arasında bindirilmiş kıtalar mı var? bu dönemde, "itibar kaybettirme" "algı operasyonu" gibi dümenleri ultra etkili malzeme olarak kullanan siyasetçi sözlüğün itibarına mı göz dikilmeyecek? zaten heriflerin sanalda kıllandıkları yerlerden biri de sözlük değil mi?
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap