19 entry daha
  • ismiyle vuran izleyince de zamanını boşa çıkarmayan entelektüel kararsız biraz da gay çocukların filmi. izlerken bunu xavier dolan yazıp yönetmiş olmalıydı dedim, o kadar da benziyor biraz daha farklı bi tat var ama içinde. çoğunuz daniel radcliffe'i eleştirmiş ama sorun oyunculukta değil harry potter'da millet. orda sevişeni gay harry sanmaktan kendini alamıyo insan. ama kötü değildi rol oturmuş hatta. bazı sahneler üzdü neden hep drama var bu tarz hikayelerde, ağır terkedilmişlik var bilmiyorum. kurban olduğum michael c. hall'a da bir rol bu kadar yakışamaz. yakışıklı, naif, çılgın entelektüel, gay sanılan ama olmayan güzel sarı saçlı dane dehaan arkadaşımızın dibe vurduğu sahnede söylediği söz beni ayrıca vurdu; "you know me now, i'm only good at beginnings" ben devamını getiremem, bu yüzden seni de terkedicem demekti bu.

    ve hikayenin sonu

    al:some things, once you've loved them, become yours forever and if you try to let them go they only circle back and return to you they become part of who you are
    lu: or they destroy you

    sonuç olarak baştan sona saran güzel çocukların hikayesi, kadın kısmısı nerdeyse yok gibi. imdb puanını haketmediğinden 9 vericem aslında 8 daha uygun.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap