36 entry daha
  • emlak piyasası değil markalı konut projeleri için kendini paralıyor yıllardır bu noktayı bir ayıralım, adam markalı konut uzmanı, yani bir nevi müteahhitlerle kanka oluyor, işine gelenin projesini övüyor, işte sorun da burda işine gelmesi için sade vatandaşın tarafında mı düşünüyor yoksa başka türlü işler mi var orasını ben bilmem kendi bilir fakat bu adama soru falan soranlar var şu noktalarda dikkat edin,

    -şu projeden ev alsam iyi prim yapar mı sorusuna klasik cevabı, "getirisi istanbul getirsinin üstünde olur". bu bi kere çevir kazı yanmasın, her yere istanbul ortalamasının üstünde diyor o zaman neresi altında kalacak kardeşim ortalamanın ?? madem ki ben uzmanım diyorsun soru sorun diyorsun klasik sana gelecek soru da belli zaten hangi proje kazandırır o zaman iyi kötü bir şeyler söyleceksin böyle orta yoldan konuşmayacaksın hep o zaman böyle iddialarla çıkma ortaya ben bu işlerin profesörüyüm diye, ayrıca ikide bir makroekonomi hakkında atıp tutar ama bilgisi eko101 bilgisinden bile çook çok hallice, anlamıyor bildiğin.. ayrıca bu adama soruyorlardı 2-3 ay önce ataşehir prim yapar mı diye uçacak kaçacak diyordu geçen bir soru gördüm birisi sormuş ataşehirde şu projeye gireyim mi diye, paşam diyor ki ataşehirin artık eski havası kalmadı artık çocuklu aileler az katlı bahçeli evlere yöneldi.. lan 2-3 ay içinde mi millet ataşehirden vazgeçip bahçeli eve yöneldi bu nası bi daldan dala atlamak ??

    uzun lafın kısası ben bu adama emlak danışmanlığı hususunda hiç güvenmem ama markalı projelerin tanıtımı vs konularında gerçekten çok çabası var ve bilgi edinmek açısından emlakkulisi.com diye güzel bir sitesi var ama kendi uzmanlığı bana yaramıyor.
64 entry daha
hesabın var mı? giriş yap