16 entry daha
  • başından sonuna kadar sıkmayan güzel film. kareena kapoor'dan artık baygınlık gelmesini sağlamıştır o ayrı. çok söylenecek bir şey yok filmle alakalı, aileyle izlenebilecek düz bir film. yeni bir şey yok klasik bollywood klişeleri var ama kendini sıkılmadan izlettiriyor. filmin üç buçuk saat sürdüğünü belirtelim bu arada.

    filmin yarısından sonra hrithik roshan'ın altıncı parmağını görebilecek miyim diye odaklanmasam daha iyi olurdu ( kendisinin izlediğim ilk filmi) ayrıca annelerini oynayan oyuncuyu çok beğendim ben, o anne sıcaklığını çok iyi yansıtmış hatta televizyonun içine girip sarılmak istedim öyle tatlı bir kadın.

    shahrukh'un ağlama sahnelerinin hep aynı olduğunu fark ettim. kal ho naa ho ve devdas tan sonra bu filmi izleyince daha da gözüme batmış olabilir. yakın yıllarda çekilmesinden ötürü mü anlamadım ağlarken sürekli başını titretiyor arada bir yukarı bakıyor falan komik geldi biraz.

    hrithik roshan'ın boy pos endam olarak kendini kanıtlamış olmasına rağmen shahrukh khan'ın karizmasını yakalayamadığı filmdir ayrıca. o adamda bir soğukluk var çözemedim. kısacası ilk yarıda izlediğimiz çift ikinci yarıdaki çiftten çok daha samimi ve hoştu.

    sonuç olarak izleyin derim çok güzel sahneler barındırıyor film.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap