17 entry daha
  • filminden bahsedecek olursam koca bir fiyasko. hoşuma giden tek yanı, kişileri orjinal hallerine benzetmişler. wall street money never sleeps'te abd krizine aşırı derecede benzeyen kurmaca bir olay anlatılıyordu bilindiği üzere fakat kişilerin hepsi filme özgüydü.

    fiyasko olmasının temel nedeni, inside job isimli belgesel ve wall street ve onun devamı olan money never sleeps filminden anlaşılıyor. yani bu adamların hepsi kendi tabirleriyle 'overpaid bastards'. kimisinin senede $30m harcadığı biliniyor. onu geçtim lehman brothers'ın ceo'su sadece kıdem tazminatı olarak $151m söğüşlemiş bir insan. ulan koskoca banka batıyor amına koduğum bu kadar mı insafsızsın ya?! adamın sadece kendine özel yapılmış bir asansörü var plazasında direkt 31. kata çıkan ve yardımcılarından biri, onu sadece plazadan aracına giriş-çıkış yaparken 3-5 saniye görebiliyordunuz diyor.

    neyse bu ve bunun gibi veriler çok. sonra da gelmiş bana too big to fail isimli filmin beğenilmesi istenirse açar götümü gösteririm.

    tipik amerikan filmi. önce zorluklar, mahvolma kıvamına gelmeler, ardından zafer şarkılarıyla kötü durumdan çıkmalar falan.

    dediğim gibi filmin tek güzel yanı karakterlerin orjinallerine benzemesi.

    kodumunun çocukları...
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap