11 entry daha
  • malum advertorial kılıklı haber sonrası haklı olarak ayar yemeye doymamış mekan. olmaz üstat, sen "işte şu gezi'ye katılıp ist.da kalan kitle haftasonları bana gelsin" diyip milleti "hedef kitle" olarak göremezsin. senin ürün olman beni ilgilendirmez. biz oraya zaten birşeylerin hedefi olmamak için çıkmışız, yaptığın muameleye bak. kendini git neyle konumlandırıyosan konumlandır, buraya bulaşma ama.

    tıpkı gezi'deki gibi diyorsun, yahu taksim meydanı'nda iki hafta boyunca dünya üzerindeki örnekleri bir elin parmağını geçmeyen bir deneyim yaşanmış, sen çıkmış bunu parayla girilen bir yere, orada x liraya sattığın birayla, çaldığın müzikle, iki çaputu birbirine bağlayıp "bakın çok politik oldum hehö" kafasıyla nasıl karşılaştırısın lan?

    hippie diyosunuz, bunun adı hippielik değil hippiecilik oynamak. rte çapulcu dediğinde kitle onu içine çekip, yeniden üreterek öyle bir tonlamayla sundu ki çapulcu olmak yeni bir anlam kazandı. ancak şimdi görüyorum ki çapulcu olmak yine, yeninden bir anlam kazanıyor ki bu da moda olmasıyla, trend olmasıyla ilgili birşey. çapulcuyum niye çünkü moda, çünkü geçer akçe, suma beach'teyim neden çünkü moda ve herkes orada. oldu. tam bir sene içerisinde bu kadar kendiliğinden gelişen, saf bir hadiseler zinciri ve beraberinde getirdiği kavramlar yığınını elbiriliğiyle zaman-mekana bağlı trendy bir şey haline getirdik. bu haber gülüp geçmeyin beyler bayanlar. bu haber tehlikeli. bu işaret gibi bir şey. hani o diyolardı ya "bu x,y,z kuşağı çok acaip" diye...hah ben size söyleyeyim çok kral gibi görebilirsiniz bu arkadaşları ama en büyük defoları da gündemde olan birşeye iliğini kemiğini sömürene kadar sarılıp sonra da aynı hızla sıkılarak bırakmaları ya da en olmadı eğlencelik, seyirlik birşey haline getirmeleridir. bu haber işte onun işaretidir.

    gezi başarılı oldu/olmadı, yaygındı/değildi derken bunlar gene galata-cihangir tayfası oo gel babuş takılalım. e güzel, aferin.

    iyi niyetli olabilirsiniz ancak tutumunuz yanlış. insanlar öldü arkadaşlar. eğlenmek için toplanmadık. bari sessizce dağılalım diyoruz. ona bile izin vermiyorsunuz.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap