3 entry daha
  • haklarında şimdilik yazmayacağım kızlardır zira bu aralar ortalık bunların tersiyle dolu. kadın olmayı ve bunun getirdiği doğal özelliklerin büyük çoğunluğunu reddeden, içi nefret dolu, mutsuz ve kendi özüyle küs bireyler ortalıkta cirit atıyor.

    etek giymemek marifet, topuklu ayakkabı kezban işi, kendisine ufak bir jest yapan erkek otomatik olarak ırz düşmanı, güzel göğüslü kadın garanti estetikli, yaptığını yakıştıran rüküş diye uzayıp giden takıntılı tespitleri ulu orta pisleyip sonra marifetmiş gibi sıvayan tipler var. en belirgin ortak özellikleri kaba, saygısız ve küstah olmaları. ilgi görüp takdir edilmeyi ciddi bir ayıp, kusur, eksiklik belledikleri için içlerinde gün be gün büyüyen yarayı tedavi etmek yerine etraftaki erkeği kadını yererek, küçümsemeye çalışarak kendilerince bir ilgi mekanizması oluşturmaya çalışıyorlar.

    ilgi istemek hastalık değildir güzel kızım. kendine bakmak, iyi giyinmek, kadın gibi görünüp kokmak ayıp değildir. her şey gibi bu da abartılmamalı, yerine göre ayarlanmalıdır o kadar. öbür türlü erkek olmaya özenen itici tipin tekine dönüşürsün. etme kendine, yazık.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap