18 entry daha
  • bu ünlü broadway oyununun 2011 kadrosu ve new york filarmoni orkestrasıyla beraber icra ettikleri versiyona internetten erişmek mümkün.

    hem başroldeki neil patrick harris hem de yan rollerdeki usta oyuncular (stephen colbert, christina hendricks, jon cryer ve patti lupone bunlardan bazıları), tüm kadro döktürmüş.

    30larında bir bekar adamın hayatı, arkadaşlıkları ve ilişkiler üzerine şahane tespitler var. oyun boyunca evlilik kurumu farklı pek çok açıdan masaya yatırılıyor. şüphesiz ki bunda bekarlar için alınacak tonla ders mevcuttur.

    her türlü düzenini halihazırda oturtmuş, düzgün bir işi, evi ve muhabbet edebildiği pekçok yakın arkadaşı olan 35 yaşında eli yüzü düzgün bir erkek neden belki de en değerli şeyi olan özgürlüğünü feda edip evlenmek ister, neden istemez, neden ayak direr, neden bazen evlenmek için can atar, evlilik gerekli midir, kaçınılmaz mıdır, lüks müdür, rahatlık mıdır, rahatsızlık mıdır... gibi pek çok sorunsala yerli yerinde değdiren bir metne sahip oyun, daha doğrusu müzikal.

    bu arada şarkıları da birbirinden güzel. orkestrayla beraber kulaklar da şenleniyor izlerken

    yekpare youtube linki:
    http://www.youtube.com/watch?v=a8uj6wlm828

    edit: yeni link https://www.youtube.com/watch?v=zs6s25bkcoe
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap