25 entry daha
  • zamanında akşam gazetesindeki kendisine gelen mail'ları yayınladığı "kazım kanat okuyucuyla başbaşa" adlı bölümde, "alper miker/teksas ","hakkı mınakor/brüksel","halil çavuştokat/tayland","nacar şoparoğlu/patagonya" ve "recep kolverir/bolivya" gibi fake mail yöntemi vasıtasıyla farklı kişiler görünümünde yolladığım mail'ları sorduğum ciddi futbol konulu ve bilhassa şenol güneş içerikli sorular barındırması dolayısıyla yayınlamış ve haftalar boyunca ciddi ciddi cevaplamış olan spor yazarı.

    örnek isteyen arkadaşlar şöyle buyursunlar:

    alper miker / teksas

    kazım bey; benim size sorum şu olacak: bilindiği gibi daum'u desteklediğiniz zaman olumlu olumsuz birçok eleştiri almıştınız, yani gerçekten büyük bir ilgi odağı olmuştu bu sizin için. bir de şimdi şenol güneş'e karşı yapmış olduğunuz eleştirilerle gündeme oturdunuz. haaaa bir de şu, 'son üç takımdan biri ligde kalırsa o takıma bir sezon boyunca yazarlık yapacağım...' dediniz, hepsinde size destek çıktık, tek sorun şenol güneş.

    - ne olur benimle şenol güneş'i tartışmayın. sayın güneş'in kariyeri yok, karizması yok, misyonu yok.

    site: http://arsiv.aksam.com.tr/…yazarlar/yazarlar24.html

    hakan kolordu / pakistan

    bir türkmen ve f.bahçe taraftarı olarak söylemek istiyorum; madem ki beşiktaş'ın yazarısınız, o zaman lütfen yalnızca beşiktaş'ın yazarlığını yapın. çünkü beşiktaş'ı tanıdığınız kadar diğer takımları da tanıdığınıza inanmıyorum.

    - ben spor yazarlığında uzmanım. mustafa denizli röportaj için bana öncelik tanıyorsa, lütfen siz de bana saygı gösterin.

    engin girgin / antarktika

    çok iyi bir fenerliyim. sizi okuyorum ve inandığınız doğruyu dan diye söylemenize hayranım. ancak 'f.bahçe'yi medya şampiyon yaptı' takıntınızdan lütfen vazgeçin. özel bir not: 'deli kız'ın hikayesi...' beni çok duygulandırdı.

    - bir fenerli'den güzel mesajlar almak beni hem sevindiriyor, hem çok şaşırtıyor. demek ki doğruları gören fenerliler de varmış...

    yusuf yusuf / kazakistan

    kazım abi, salı günü yayınlanan yazında beşiktaş'ın bu duruma gelmesinin sebebini yalnızca futbolculara bağlamışsın. fakat suç sadece futbolcuların mı? biraz düşünmek şart gibi...

    - evet en büyük suç futbolcuların.

    hakkı mınakor / brüksel

    kazım abi, güreş sporu konusundaki duyarlılığından dolayı seni kutlayarak şunu da söylemek istiyorum: beşiktaş'ın bu hale gelmesinde sence scala mı yoksa daum mu suçlu?

    - en büyük suç beşiktaş yönetiminde...

    (hey gidi hey... daha bir önceki mesajında en büyük suçu futbolculara paylayan kazım abime bak sen be!)

    savaş malafat / sicilya

    kazım bey; daum, bir zamanlar gerçekten muhteşem bir teknik direktördü, bu bir gerçek. ama ben bir gurbetçi beşiktaşlı olarak daum'un eski günlerinden uzak olduğu kanısındayım.

    - daum'un heyecanını kaybettiğini ben de gözlemliyorum.

    üstteki yazıların sitesi: http://arsiv.aksam.com.tr/…yazarlar/yazarlar24.html

    edit: dostum capslar kurbağa olmuş bi el at istersen uyarisi sonrasinda linkler yenilenmistir. firsat bulmusken tabi kendisine topragi bol olsun da diyelim.
284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap