22 entry daha
  • hurriyet'te "tek bir amaç var o da kapitalist komün hayat kurmak" diye bahsedildiğinde baya içerlemiştim, başka bir karalama kampanyası sanmıştım ama çalışan kadrosundaki herkesin orospu çocuğu olması bu durumu destekliyor. girişte verdiğimiz 50-60 lira civarındaki paranın yanında içeriye su bile sokamamız üstüne üstlük birbirinden boktan yemeklere ve kokteyllere harcanan sacma sapan paralar hizmet beklentisi olmayan benim gibi kafası rahat insanları bile sikildiğimize ikna etti, o yüzden ben de artık karşı sikişe geçiyorum.
    (bu entry karalama içermez, tamamen her haftasonu gerçekleşen olaylardan derlemedir.)

    örnek:
    arabanızla geldiniz sizi kapıda takılan bi kaç genç karşılıyor "hoşgeldiniz arkadaşlar" diye gülümserken tipinize bakıyor, arabanın içine göz atıyor ve arabayı aratıyor. arabada buldukları yiyecek içecek vs her şeyi alıyorlar tabi. misal: 2-3 tane elma, 1-2 paket kücük cips, açılmamış litrelik su şişenizi almak zorundalar çünkü içeriye yiyecek içecek sokmak yasakmış.

    su bile sokmak yasak, çünkü içeride heavy drugs kullanan insanlar olduğu için sike sike küçük boy suya 5 lira versinler. evet yanlış duymadınız, içeride party drugs olarak tabir edilen uyarıcı hızlandırıcı maddeleri kullanan bir çok insan olduğu için alkol zaten pahalı, eee su da pahalı olacak tabi mecburlar almaya çünkü dehidrasyondan ölmek istemiyorlarsa...

    güvenlik olarak gezenler de tam lavuklar, iki soluklanmak için bi yere oturduğunuzda anında tepenizde beliriyorlar çünkü cıgara içmenizi istemiyorlar, haa cigara icseniz sizi jandarmaya teslim edeceklerinden değil. sizin elinizdeki cıgarayı yakalayıp sizi korkutup cıgaranızın yanında paranızı da almak amacları.

    son olarak otoparkta gezen birbirinden kıro mafyatik adamlar, en son otoparka giderken elinizde küçük su şişesi, içki kadehi vs şeyler bile yasaklandı yani müessese sizi önce kapıda suyunuza kadar her şeyi alıp sikiyor, sonra da içeride sikiyor fahiş içecek fiyatlarıyla ve hatta bağlıyor sizi içeri arabanıza elinizde suyla bile gitmenize izin vermiyor.

    "tek bir amaç var o da kapitalist komün hayat kurmak" muhabbetine geri dönelim şimdi... komün hayat kısmına inanan ya da öyle bi şey olduğunu düşünenlerin beyni çoktan yanmış gitmiş bene. kapitalizmin ise en üst seviyesine geldi artık suma, reina anjelik gibi mekanlara cok tüketici eğlence anlayışı sikildikçe eğlendiğimizi sanıyoruz derdim. suma da farklı değil artık bunlardan, üstelik clublarda sikildiğimizde en azından şekil bi masamız bistromuz olurdu kendimizi önemli bi şey gibi hissetmemizi sağlardı falan ne bileyim, suma'da öyle bi şey de yok sikildiğinle kalıyorsun baya... tek iyi olabilen şey müzik
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap