24 entry daha
  • keşke katılabilecek kadar dikiş bilgim olsaydı dedirten yarışma. çocukluğumdan beri tasarımdı, dikişti ilgiliyim ancak, annem sen okuluna bak diye diye öğrenmemi engelledi bi nevi. tabi yine de şimdiye kadar tasarladığım diktiğim ve de beğenilen çok şey oldu ama şöyle kip diye oturan şeyler yapan müthiş dikişi olan bi tasarımcı olmayı çok isterdim.

    ama ne oldu, alışverişte millete kıyafet aldırmayan "ne var bunda, bunu ben dikerim", "dikişleri çok kötü çok ucuz duruyo" diyip icraate gelince vakti olmayan bi insan oldum. artık beni alışverişe götürmüyolar sözlük. gerçi ben abartıp " bunu ben örerim ne var bunda" demiyorum kadın anam gibi.

    ama hala hayalim. çalışırken bi yandan da akşam dikiş okuluna* ya da moda akademisine filan gidicem. çok ünlü modacı olursam sözlüğe gelip hakkımda güzel yazanlara slm nbr yazıcam. kötü yazanları eksilere boğucam.

    velhasıl müptelası oldum yarışmanın bi kaç bölümde. harika tasarımlar var. allaam nolur ben de katılim. ayrıca zac posen inadına şeker bi adam.hıh.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap