7 entry daha
  • günlerdir kusan kedimi eve yakın oluşundan dolayı panikle götürdüm kendilerine (kurtuluş caddesi). kısa bir muayenenin ardından kan tahlili ve röntgen çekmek gerekiyor dediler. 500 tl ödeme yaptım kendilerine. 1 saat sonra geldiğimde karaciğerinde bir değerin yüksek olduğunu ve serum tedavisi uygulayacaklarını söylediler. en az 3-4 gün daha kedimi kendilerine getirmem gerektiğini söylediler. eyvallah dedim. serum tedavisi bitince kedimi aldım eve döndüm.

    ertesi günü tekrar kedimi kendilerine götürdüm ve serum tedavisi için bıraktım. 2 saat süre verdiler. 2 saat sonunda gittim ve kedimi bana teslim ettiler. yalnız biraz kaka yapmış dediler. baktığımda her tarafı kaka içerisindeydi. her gün serum tedavisi göreceği için ön patisindeki damar yolu açıktı. tıbbi terimi vs bilmiyorum işte plastik bir şey takılı, kolu sargılı. kendilerine bunu temizleyemez misiniz dediğimde hayır dediler. kolundaki bandajdan dolayı diyorum bir şey kapmasın diye söylüyorum dedim. biz temizleyeme çalışırsak çok hırçınlaşır her tarafına bulaşır dediler. ben konuyu ve insaniyetlerini anladığım için ben hallederim diyerek kedimi aldım ve çıktım.

    ben kedim silme kaka içerisinde olsa onu temizlerim. o bir yandan ben bir yandan oturur günler sürse de temizleriz. yapmadığım şey değil, yapmadığı şey değil. hiç sorun etmem. ama insaf. insaf kere insaf. enfeksiyon diye bir şey var. size can emanet ediyoruz. belli ki çocuk çoktan yapmış kakasını ve onca zaman kaka içerisinde beklemiş. kolu sargılı ve damarı açık. utanmadan, akşam oldu bizi uğraştırma yaaaaaa dercesine takılıp bin bir yalan uyduruyorlar. 575 lira para almışsın, gram sorgulamamışım. 575 lira aldın, bu kakayı temizleyeceksin de demiyorum. bu halde kalması mesleğinin ne kadar sınırları dahilindedir diyorum. sadece can diyorum. sana emanet ettiğimiz bir can.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap