11 entry daha
  • korku filmi diye izledim, korkutucu hiçbir unsur yoktu lakin enteresan bir konuya bağlanması güzel olmuş.

    biraz daha para harcasalar efektler falan daha güzel olabilir, bazı sahneler daha iyi yansıtılabilirdi. çünkü bağlandığı nokta yaratıcı. fakat kötü yansıtılmış. imdb'deki düşük puanını hak etmiyor diyemem, +1'i olabilir maksimum. onun dışında hak ettiği bu, fakat hak ettiği puandan daha fazla izlenesi bir film. öyle saçma sapan bir film.

    illa izlenilmesi gerekmez de, izlenilirse hayatınızda hiçbir değişiklik olmadan devam edebilirsiniz. ne mod düşürür ne yükseltir.

    --- spoiler ---

    daha önce yazıldığı gibi kameranın açık kalması garip. olacak iş değil daha doğrusu.

    ruhları böyle yapacaklarına hiç yapmayıp, sadece siyah gölge yapsalarmış daha iyi olurmuş. lakin çok komiktiler. öyle ki gerçek hayatta karşıma çıksalar gene gülme ihtimalim söz konusu.

    ilk köyde eskiden kurtarma ekibinde çalışmış kadının demesiyle beraber +2 diye bir durum yaratılıp, onun nedenini loopla açıklamak güzel.

    film hakkında gene de kafamda her şey çözülmüş değil, oturup nasıldı diye pek kafa da yormadım ama günümüzdeki sahnede bunları kovalayan adamlar nereden çıktı, tamam 1959'a dönüldüğünde kızılordu askerlerini görüyoruz, fakat şimdikiler kimdi?

    --- spoiler ---
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap