44 entry daha
  • yazılan kötü yorumları bence haketmeyen firma.
    2 gün önce sitelerine mesaj attım, martta aldığım laptopumun cpusunun ısınma sorunu olduğunu söyledim. (tabi çok daha detaylı bir şekilde, zira online bir çözümü olabileceğini düşündüm.)
    adamlar yarım saat geçmedi "laptopunuzu karşı ödemeyle bize gönderin halledelim geri gönderelim" yazmışlar.
    işlerimi laptopumla yaptığımı kendim gelsem bıraksam, kadıköyü gezsem sonra gelip geri alsam olmaz mı dedim. olur diyerek tekrar geri dönüş yaptılar.
    bugün gittim bıraktım, çıktım yemek yedim. 1 saat kadar sonra aradılar hallettik gelin alın dediler. gittim test programında sorun olmadığını gördüm. oyun moyun açtım baktım. biraz böyle dursun bi sigara içem gelem bakalım kasacak mı dedim. sonra da aldım geldim.

    bir iki arkadaşın sorunlarını okudum da sipariş gecikmesi konusunda bir şey diyemeceğim zira ben gittim direk satın aldım geldim.
    fakat geciktirdilerse ellerinde olmayan sebeplerden geciktirmişlerdir. çünkü adamlar ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. istediğiniz foruma bakın. eleştirmeyin demiyorum ama monster kötü dersen iyisini göstereceksin. ben de o iyisi dediğini google a yazarım. donanım habere yazarım. hardware software forumlarının hepsine yazarım.
    sonra bir de monsterı yazarım oralara gardaş. (ne yapmanız gerektiğini anladınız sanırım sayın laptop alıcıları)
    velhasıl monster candır. gidip alabiliyorsanız gidip alın. sipariş edecekseniz gecikme ihtimalini sorun. var derlerse ellerinde olmayan bir şeydendir. sonra sipariş edin. 1 ay geç alırsın, diğer keko firmalarınkinden 5 sene fazla kullanırsın. kurnaz olun her şeyi bana söyletmeyin.

    ps: karşısındaki herifin yemekleri fena değil.
1621 entry daha
hesabın var mı? giriş yap