15 entry daha
  • içimdeki şiddet duygularını kabartabiliyormuş, ben bunu gördüm sözlük.

    dün annemle bir tiyatroya gidelim dedik. mekan moda sahnesi. bilen bilir, platform yapısı dik ve teknik olarak önlü arkalı koltuklar birbirine yakındır. ha, platformun dik yapısı sayesinde, edebiyle oturanın önündekini arkasındakini rahatsız etmesi namümkün; ancak sınırları zorlamayı seven o kadar çok insan var ki!

    neyse, biz annemle oyun başlamadan on dakika önce yerlerimize oturduk, sohbet etmekteyiz. bu arada arkamıza 3 veya 4 genç kızımızdan oluşan heycanlı bir ekip geldi yerleşti. heycanları zaten çenelerine vurmuş, cavala cuvala konuşmaktalar.

    ancak konuşurkenki şamataları yetmemiş olacak ki, bir tanesi, "ay hadi fotoğraf çekelim" dedi. ve olaylar gelişti!

    arkadaş, eminim o selfie çubuğu denen nanenin çok işlevsel olduğu yerler vardır. ancak o işlev, 4 ergen fotoğraf çektirecek diye iki kişinin burnunu mütemadiyen sıyırmak değildir, olmamalıdır.

    hadi bir kez aramızdan o naneyi uzattılar, sesimi çıkarmadım. sonra çektikleri pozu beğenmeyip bir kez daha uzattılar, "ya sabır" deyip bir şey demedim. üçüncüde daha üst bir noktadan çekmeyi deniyorlardı, "huysuz ihtiyarlar gibi davranmayayım" deyip sustum. ama dördüncü kez annemle arama girdiğinde bende kayış koptu sözlük.

    allah için, ben bir hayli çirkef bir kavgaya gireceğimden emindim arkaya dönüp "arkadaş yeter artık!" dediğimde. o kadar alıştım iki 15 - 25 yaş arasının seviyesiz cadalozluğuna, bir hayli uzun cümleler kurmayı göze alarak döndüm. daha doğrusu aslında gözüm dönünce ben de döndüm sanırım, bilemedim...

    neyse, kızlar görgüsüz olmakla birlikte edepsiz değillermiş allahtan. ya da iş arkadaşlarımın, öfkeliyken seri katil bakışlarına sahip olduğum iddiası doğru, emin değilim. sonuç olarak çubuklarını çektiler, her nereden çıkardılarsa oraya soktular ve sonra da sakin sakin oturup oyunun başlamasını beklediler.

    yine de, uyarı mahiyetinde buradan sesleniyorum. o çubuğunuzu oraya buraya uzatırken, başkalarını ne kadar huzursuz ediyor olabileceğinizi bir düşünün e mi çocuklarım. bir gün biri o çubuğu öyle bir katlar koyar ki cebinize, ömrü billah çıkaramazsınız vallahülazım

    imza: bir dost
260 entry daha
hesabın var mı? giriş yap