1 entry daha
  • sadece nekrofili değil nekropedofili olabilir. evinden çıkarılan mumyalanmış cesetlerin tam sayısı 150 ve cesetlerin yaşları 3 ile 12 arasındaymış. cesetleri mezardan çıkarıp mumyalamış, mumyalanmış cesetlere isim vermiş, kıyafetler giydirip, onlar için oyuncaklar yapmış. hatta cesetlerle ilgili internetten bilgi toplayıp doğum günleri düzenlemiş. ziyarete gelen ailesi durumu polise bildirince tutuklanıp psikiyatri kliniğine yatırılmış. 3 yıl kaldıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeniden hakim önüne çıkarılmış. hakim akli dengesinin yerinde olmadığını düşünüp kliniğe geri yollamış.

    tuhaf olan yanı ise adamın binevi dahi olması. evet 13 dil biliyormuş. akademisyen tarihçi, yayınlanmış bir çok kitabı varmış. 46 yaşında. videodan da görüldüğü kadarıyla oldukça fazla sayıda kitap var evinde.

    polisteki ifadesinde, 12 yaşındayken bir cenazeye katıldığını ve ailesinin 11 yaşındaki bir kız cesedini öpmesi için onu zorladığından bahsetmiş. bu ilgisini buna bağlıyor.

    dipnot: kaynak götüm değil, farklı bir kaç kaynaktan derledim, evinde çekilmiş bir videonun da olduğu haberin en geniş linki aşağıda.

    http://www.dailymail.co.uk/…ed.html#v-3858393447001
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap