200 entry daha
  • şu yeni seriyi beğenmeyip beğenenlere ergen damgası çakan embesiller lütfen siktirsin gitsin. raimi üçlemesinin arasında en iyi film ikincisi olmakla beraber en iyi kötü adam ilk filmdeki green goblin'di. (willem dafoe faktörü) ya üçüncü filme villain olarak sandman koymak nedir amk? hangi akla hizmet sen sandman'e güveniyorsun ve filme ana villian olarak koyuyorsun. hele o son sahnede ki seni bağışlıyorum sahnesi kadar sikko bi sahne daha yok şu super hero dünyasında. çizgi romanda adamın ebesini belle, filmde seni bağışlıyorum... a ha pardon var. fox yapımcılığındaki fantastic four. buluttan galactus yapmış adamlar bak sen hele komediye bak. rezaletin daniskası ak. o filmdeki tek iyi şey silver surfer'dı. neyse konudan sapmayacağım. üstte de dediğim gibi raimi serisinde iyi olan tek şeyler;

    *willem dafoe
    *tobey maguire (tek kötü yanı saf inek tiplemesi ex: yok yolda defterleri düsecek gelen gecen cantayla bunun kafaya gecirecek falan.. )
    *alfred molina
    *jk simmons

    raimi'nin serisi genel olarak mantık hataları ve klişelerle dolu. ve bunda bana katılmayan kişilerle sabahlara kadar tartışabilirim.

    edit: tasm'de beğenmediğim tek karakter harry osborn'u canlandıran çocuk. ona bende kıl oluyorum ve yeni seride jk simmons eksikliğini çekiyorum.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap