279 entry daha
  • milli takıma seçilmesi ya da seçilmemesi haklı ya da haksız olabilir. onu tartışırız. son dönemde sergilediği performans iyidir, kötüdür onu da tartışırız. gökhan töre ile arasındaki meseleyi zaten tartıştık, tartışmaya da devam ediyoruz. ama bir şey tartışma götürmez: bu çocuk ve bunun bilumum akraba-i taallukati zırt pırt yazılı ve görsel basına demeç veremez, vermemeli. böyle alışmamalı bu çocuklar. polemikler, basına demeçler, skandallar vs vs bunların sürekli gündeme gelmesi, gündemde kalması hem futbolcu hem de futbol için zararlı.

    sonuçta "milli takıma alınmadığım için üzgünüm" demek kendi açısından masum bir ifade olabilir fakat bu sözlerden "beni milli takıma almadılar" anlamı çıkar ki bu da milli takımlar teknik direktörüne ve aday kadroya çağrılan futbolculara saygısızlıktır. fatih terim'i pek sevmem ama hakan dünyada değilken terim milli takımın başındaydı.

    futbol açısından yetenekli çocukları böyle şımartmamak taraftarıyım. sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısı, saygılısı, şımarmayanı, mütevazı olanı makbul. ileride benzer açıklamalar yapmaması dileklerimle...
3372 entry daha
hesabın var mı? giriş yap