21 entry daha
  • restoranlarla aslında anlaşmamış olan yemek sipariş sitesi. az önce kendi hesabımla 10 tllik indirimi kullanarak bir sipariş verdim. siparişi vermemden 5 dk sonra bolbol.com'dan birisi arayarak restoranın kurye hizmeti veremediğini bu sebeple siparişimin iptal olduğunu söyledi. tamam olabilir başka restoran deneyelim dedik. bu sefer ev arkadaşımın hesabıyla 10 liralık indirimi kullanarak başka bir restorandan sipariş verdik(benim hesabımdakini silmişlerdi). bu siparişimizi de aynı sebeple iptal ettiklerini söylediler. tabi ben de durur muyum hemen sipariş verdiğimiz restoranı arayıp bolbol.com şu an kurye hizmeti veremediğinizi söylüyor, doğru mu? dedim. aldığım cevap aynen şu:

    - hayır beyefendi verebiliyoruz. bize geçen gün bir mesaj attılar. ilk siparişini veren herkese 10 liralık indirim yapacağız. size de paranızı 1 hafta sonra yatıracağız dediler. benim onlarda ne bir hesap numaram var ne de onlarla yapılmış bir kontratım var. o yüzden dünden beri verilen siparişleri geri çeviriyorum.

    tüm bunlar yetmezmiş gibi arkadaşımı aradıklarında özellikle sorduk:

    -bu sorun sizden mi kaynaklanıyor, yoksa gerçekten restorandan mı? az önce arkadaşımın da aynı sebeple siparişi iptal oldu.
    - hayır beyefendi kesinlikle restoranın kurye hizmetinden kaynaklanıyor.

    işte böyle de yalan söylüyorlar.

    uzun lafın kısası 10 lira indirim muhabbetine pek de güvenmeyin 10 dk içinde 2 farklı restoran tarafından bu indirim muhabbeti sebebiyle reddedildik. boşu boşuna 10 lira için rezil olmaya gerek yok yani.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap