561 entry daha
  • dizideki peçler ve anlamları;
    president kısaca prez, başkan, reis. dizideki her charter'ın başındaki adamın taktığı peç. clay de redwood kuruluşlu olan asıl konuda işlenen grubun başkanı.
    v.president vice president, kısaca vp. başkan yardımcısı bizim ana grubun yardımcı koltuğunda jax bulunmaktadır.
    sgt. at arms sergeant at arms. samcro'da sgt. at arms peçinin sahibi tig. her charter'da var ilerleyen bölümlerde diğer gruplarınkini de görüyoruz. bu peçin sahibi başkanın sağ kolu, onun body-guard'ı konumunda. bir de dizide tig'de görüldüğü üzere silahlarla ilgili bir konu olduğunda bu eleman olaya el atıyor mutlaka.
    secretary samcro'nun sekreteri bobby. bu peçi taşıyan kişi grubun para işlerini düzenler. bir bölümde de görülebileceği gibi bobby gelen yığınla parayı derhal kucağında toplayıp kasa atıyordu.
    men of mayhem bu peçi taşıyan kişi sons of anarcy adına, hayrına adam öldürmüş demektir. bizim memlekete aşina bir anlatım için bu peçi taşıyan bu soa için kurşun atıp, kurşun yemiştir.
    redwood original ana grubu anlatır. sons of anarchy redwood temelli bir mc. her grup kendi memleketini sol göğüslerinin üzerine diktiriyor ancak bir tek samcro bu redwood'u original şekliyle takıyor.
    unholy ones bu peçi taşıyan kişi 'club'a gerçekten sadıktır, kişinin 'club' için çok pis işler yapmışlığı vardır, özellikle de kast edilen bir üyeyi öldürmek mesela, son nefesine kadar 'club'la kalacak gibi duran yaşlı üyelere verilir. ceketlerinin, yeleklerinin sol yanlarında da yazılı olabiliyor.
    prospect bu peçi taşıyan eleman da üye olma ümidiyle mc'nin ayak işlerini yapar, harbiyeli adayı muamalesi görür, aday vasfını taşır. aşağı yukarı bir yıl bu sıfatla gezdikten sonra oylamayla üye alımı yapılır ve oy bütünlüğüyle artık o bir 'member'dır.
    first 9 bu peçi sadece soa'nın kuruluşundaki ilk dokuz üye takabilir. bu peçi takabilen kişiler john teller, clay morrow,piney, keith mcgee, lenny janowitz, wally grazer, thomas whitney,chico vellenueva, otto moran.bu da fotoğrafları.

    şimdiye kadar benim gördüğüm peçler bunlardı. ileride bir güncelleme olabilir tabii.
661 entry daha
hesabın var mı? giriş yap