127 entry daha
  • hala erkeklerin evlilikten, sorumluluktan kaçma, akraba terörü, ne bileyim aynı yemekleri mi yiyecem hocu nedenleriyle korktuklarını sananları göstermiştir.

    lan millet hala ne anlamış. bu sebeplerin gerçekten de, hakiki sebepler olduğunu mu sanıyorsunuz, ehehe. buradaki asıl meseleyi söyleyeyim. erkekler, kadınla bir evde yaşamanın, iyice kafasını ütüleyeceğini bilir. kadın çünkü hiçbir zaman aşık olduğu kadar yeterli değildir. saçma sapan ağlama krizleri vardır. abuk sabuk nedenlerle kavga çıkarabilir. uzun zaman birlikte yaşanılınca keyifli dakikalar söner gider. bunun aynısını erkek arkadaşınla yaşamazsın işte. hemen gay, ılık muhabbetine bağlanacağını bilsem de söyleyeyim. erkek arkadaşlarla taşağın sonu yok valla. adamın sağı solu da bellidir.

    bir kadınla uzun süre aynı evde yaşamak fikri insanı rahatsız ediyor. dağınık yatak değil, dibi katranlaşmış kahve değil, her gün yapılıp yenilen omlet, makarna değil bu düşünce insanı rahatsız ediyor. şurası bir gerçek ki, kadınlarla uzun ilişkiler yürümüyor. sikimsonik bir hal alıyor. bunu tüm aileler de görebilirsin. evlilik, ufak hesapların yapıldığı, karşılıklı ego savaşlarına döner. mantıksız mantıksız istekler, valla çekilecek dert değil.
3796 entry daha
hesabın var mı? giriş yap