9 entry daha
  • aynı işlem için daha fazla para vermektir. ancak sözüm arabadan pek de anlamayanlara; bu sanayi denilen yer ne dürüstlük abidesi çalışanlar diyarıdır ne de uzman yuvası. eğer anlamıyosan, bunu da belli ediyosan hava karada s..erler haberin bile olmaz.

    buraları okuyup gaza gelip "ne gidecem abi servise" demeyin.

    parçanın orjinal fiyatını söyleyip parçayı değiştirmeden sadece sorunlu yer tamir edilir veya daha evvelden s..kilen müşterinin çıkma parçası takılır bu da pekala tüm sistem değişmiş gibi okutulur. hatta bu adettir garipsemezlerde, çünkü mantık, abi senin şu parça bozuktu servise gitsen değişecek, e ben içinden bi "dişliyi" değiştirdiysem bu benim uzmanlığım aynı parayı da alırım senden. bunu, şu parçayı değiştirdim bunu değiştirdim dediklerinde eski parçayı ver ozaman demek gibi bir girişimde bulunduğunuzda esen gerginlik rüzgarlarından anlarsınız. ya da basitçe tamir olabilecek "orjinal" parçanız abi bu gitmiş diyerek kenara atılır yan sanayisi takılır bu da sana ucuz gelir. adam senin parçayı tamir eder, orjinal parça diyip yan sanayinin iki katına okutur gene onu.

    ketenpere kokulu sanayim benim.

    baştan edit: mevzu tabiki yağ değiştirme filtre değiştirme değil. onlar için harbiden git sanayiye, her sanayinin bir parçacısı vardır kalan dükkanlar ordan alır hep, marka model motor bilgileriyle al orjinal parçalarını, al adam gibi yağını "aracın bmw fln değilse dandik koyar servis bile" git boş bi dükkana hacım şunları değiştir de. o ayrı. mevzu adam gibi mekanik bakım. tamir. eğer konuya vakıf değilsen uzak dur derim sanayiden.
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap