133 entry daha
  • uygulamayı (ya da her ne zıkkımsa işte) paylaşanlardan çok bi bitmedinizcilerin istilasıyla linç edilen cümle. nasıl bu kadar ciddiye alındığını hala anlamakta zorluk çekiyorum zira bunu türkiye'ye özel sırf yaralarımızı deşmek için yapmış olduğunu falan düşünerek böyle hareket ediyoruz sanırım. ya da diyorum tepedekiler çok zeki, nefreti asıl kaynağından uzaklaştırıp başka yerlere kanalize etmenin her zaman bir yolunu buluyorlar.

    yahu, sen bayadır, sövüp ettiğin aynı facebook üzerinden olayları takip ettin, protesto ettin, saydın sövdün, eğlendin, mutlu, cool, şekil fotolar, şarkılar, şiirler, sözler yayınladın, ozamanlar facebook'a insanlara ulaşmakta sadece bir araç gözüyle baktında, şu yeni yıl zımbırtısına mı kafayı taktın? yani çok saçma şuan facebook'a ve salak, çok basit bir uygulamasına kızıyoruz anlıyor musun? hem de yine onun aracılığıyla. hem ikiyüzlülük hem saçma. kullanma ozaman. yürü git kullanma. "bide ingilizcesini de yazmışlar" diyen olmuş hey allam. evet kardeş çünkü adamlar dünyanın heryerinde yapmış bu yeni yıl şeysini ve her ülkede de formatı aynı veriyorlar. bize özel bi durum değil yani. bize özel olan;

    ekranlarda her gün mutlu mesut aile fotolarını rezidansların yanına iliştiriyorlar, çoğu dizide zenginlik, sahtelikten ölecek ama özendirme garanti hayatlar gırla gidiyor, haberler desen ayrı rezalet. kaçına bu notları iliştiriyoruz, dürtüyoruz bu yapaylığı? ha yapmadık mı yaptık, ama yetmemiş demekki hala devam ediyor bu düzen. yani demek istediğim tepki göstermemiz gereken çok daha büyük resimler var, her kuş bitti facebook mu kaldı? bi makul olun, sakin olun.

    buarada facebook a da bayıldığımdan değil bu sözlerim. şikayet etmem gereken, hakaret veya cinsel içerikli paylaşımlarda sahibine mesaj atın gibi saçma yönlendirmeleriyle beni delirtiyor o ayrı. lafı açılmışken bunu da burda bırakayım.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap