14 entry daha
  • sanki bollywood sineması'nın ürettiği filmler gereksiz uzun değilmiş gibi bir de üç saatlik bu filmin klişelere boğulmuş olması, tansiyonumu yerinden oynattı. elbette hakkını teslim etmek lazım. sonuçta lagaan* veya jodhaa akbar kadar uzun değil bu filmin süresi; ama bazı sahneler gereksiz yere uzatılmış. ilâveten klişe sahneler oldukları için zaten ne olabileceğini tahmin edebiliyoruz, bir daha ne gerek var sakız gibi uzatmaya her duygusal sahneyi.

    bu entarinin yazıldığı tarih itibarı ile imdb 250 listesindeki 177. sırayı zinhar hak etmiyor! hindistan'ın nüfusunun oylamada etkisi olduğunu düşünüyorum. umarım, yanılmıyorumdur. yoksa imdb'ye karşı var olan zerre kadar saygım da 40'lara 7'lere karışacak.

    her ne kadar 3 idiots bu filmden 8 yıl sonra çekilmiş olsa da bir gıdım 3 idiots çeşnisi var gibi geldi bana bu filmde. esin kaynağı olmuş olabilir 3 idiots'a, bilemedim şimdi.

    tanım: yönetmeni farhan akhtar ve gösterime giriş yılı 2001 olan bollywood filmi.

    p.s. aamir khan, çektiğin bir filmde bir kere olsun her boka püsüre yeteneği olan, cazibeli ve mükemmel tip olma. gına geldi ama!
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap