9 entry daha
  • bu arabayla ilgilenenler icin 4 maddede ozet geciyorum,

    1) muthis bir dizayna sahip. zaten bu tasarimi odul de aldi sanirim (veyahut 5 kapili modeli). guzel 16-17 inclik jantlar, lastikler ile tamamlandiginda bir bakan donup bir daha bakiyor sonra. ic dizayn da bir o kadar ferah. buyuk camlari sayesinde harika bir gorus alanina sahipsiniz kullanirken. ek olarak arka taraf da oldukca genis. cok rahat oturuluyor hem bacak hem de tavan mesafesi bakimindan.

    2) ayni fiyat klansmaninda donanim olarak rakipsiz. her sey var neredeyse icinde. bu da kullanirken acayip konfor sagliyor. bluetooth ile telefonu baglama imkani olsun, cruise control olsun bunlar hayati kolaylastiran seyler. hyundai i30lar da bu tarz donanimlari standart olarak sunarken volkswagen, toyota gibi ureticilere gittiginizde arti 10-15 bin daha cikmaniz gerekiyor.

    3) araba cok sessiz elektrikli gibi.

    4) motor olarak vasat. zaten on kaputu acip baktiginizda da gorebilirsiniz, o kadar optimizasyon yapilmamis ki bosluklar var asfalti goruyorsunuz. hizlanma kotu, 6. vitesin 5ten hicbir farki yok ve saglam yakiyor. benzinli motoru eski teknoloji 2000'li yillarin basindaki arabalar gibi 7-7.5 litre yakiyor ortalama.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap