7 entry daha
  • hikaye anlatımı olarak çok zayıf bir dc animasyonu.

    the new 52 aquaman çizgi roman serisini okuyanların tanıdığı, sevdiği karakter derinliği yok, yanından bile geçmiyor.

    tabii ki burada bir parantez açıp belirtmek lazım, genelde basılı materyal olarak sunulan hikayeler ile bu hikayelerden uyarlanan filmler arasında fark olacak; kısıtlı anlatım süresi bunu gerekli kılıyor. bunu düşünürsek bile, bu film vasat.

    bütün karakterler 2 boyutlu, hikaye gelişimi ve bağlantılar zayıf ve tutarsız.

    burada bir çizgi roman veya dc animasyon otoritesi olma iddiasında değilim. ancak aquaman hikayesini anlatacak bir animasyon için zayıf, karakter gelişimi yok, arthur curry'yi sevmemizi sağlayan o insancıl yön zinhar yok. güçlü bir kadın ve arthur gibi bir adama yakışan derinlikte bir geçmişi ve karakteri olan mera, bu anlatımda iyi bir savaşçı yan karakter ve romantik ilgi objesi olmaktan öteye gidemiyor. karakter replikleri cheesy, ucuz ve sığ.

    bir istakozu yemek olmaktan kurtaracak empatik / telepatik hassasiyeti olan arthur, en ufak bir kavgada yüzlerce balığı, deniz canlısını kavgaya kahveden adam çağıran emmi densizliği ile çağırıyor ve bunu yaparak senaristler "aquaman'in süper gücünü nasıl gösteririz?" sorusuna, the big bang theory'de dalga konusu olmaya devam edecek cevabı veriyorlar.

    dc'nin çok daha başarılı anlatabileceği bir hikayenin çok belli ki zaman kısıtlamasına takılmasından ötürü kıyıma uğramasını izliyoruz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap