35 entry daha
  • türkiye' de cinsel devrimin inançla bir ilgisi olduguna inanmıyorum. cinsel özgürlüğünü sınırsızca kullanan bir sürü kadın arkadaşım var. çaktıracakları adamı seçerken önce cüzdanına bakıyorlar. acabaları hep ön planda bu arkadaşların. acaba vegas' a tatile gider miyiz ? acaba arabasını zaman zaman ödünç alabilir miyim ? acaba faturalarımı ödemeye yardım eder mi ?

    özgür arkadaşların içinde bir diğer tayfanın daha farklı acabaları var. acaba şu grubun vokalistine versem sükse yapar mıyım ? şu entelle kuntelle gezsem ne kadar yeni erkekle tanışabilirim ? acaba bilmemkim ile takılsam diğer takıldığım elemanlara ses çıkarmama ihtimali nedir ? şununla birlikte olsam her akşam parti yapar mı evde ?

    hep beklentiler var, ortada veren 2000 kadın çakan 5000 adam hep aynı kişiler, birbirleri ile paslaşıyorlar. dışarından erkek olarak bu çakıcı gruba girmek için bayaa bi kasmak lazım, ortam yapmak gerekiyor. işinde iyi olmak gerekiyor, iyi rol yapabilmek ve kendini satabilmek, ekonomik olarak da rahat olabilmek gerekiyor. kadınlar için durum daha değişik, onlar sürekli birbirlerini telkin edip bu çakıcı grubun profili dışında adamlara verilmemesi gerektiğine yeni gelenleri ikna ediyorlar. uyumsuzlara mahalle baskısı uygulayıp dedikodusunu yapıyolar.

    cinsel özgürlüğü olan kadınlar ekseriyetle daha önce seviştikleri adamların çevrelerine dadanıp arkadaşları ile de birlikte oluyorlar, ev arkadaşı ya da kankasına gelene kadar. muhtemelen vardır da duymamışımdır, iki erkek kardeşle ayrı ayrı sevişmişler de olası gözüküyor( benim kardeşim sikmez dememek lazım)

    yine bu kadınlar aralarında erkek paslıyorlar birbirlerine, yattıkları adamların database ini paylaşıma açıp birbirlerine öneriyor ya da kesinlikle tavsiye etmiyorum diyor. işin güzel tarafı kadınlar birbirine güvenmediği ve rekabette oldugu için ''bu kesin adamı kıskanıyor'' mantığı ile kesinlikle tavsiye edilmeyen adamlara da gidip veren hatunlar var.

    şimdi lafı nasıl bağlasak etsek, ha erkeklerden bahsetmedik :) sürekli değişik kadınlarla sevişen erkeklerin kendi aralarında takıldıkları malum. abaza erkekleri kastlarına sokmuyorlar. mallarına ortak almıyorlar, ayrıca kadın milleti cinstir, abazalığı bilinen adamla takılan bir çakıcısına sürekli neden böyle ezik tiplerle takıldığını sorar. erkekler arasında da database var, bir de uyulması gereken kurallar ve genel kabuller var. mesela şu kitap kesinlike okunacak, şu kelimeler konuşmada vurgulanacak ya da bazı kelimeler hiç kullanılmayacak, gülerken şu mimikler yapılmayacak, şu elbiseler giyilecek, giyilmeyecek, sosya medyada yazışmada şöyle yavşanılabilir, bazı kilit like edilecek film-müzik-sayfalar vardır (benden size kıyak pink floyd kesin like edin) şöyle konulardan bahsedilebilir, nazik bir şekilde mir kipiyle konuşulur falan da filan.

    şimdi ben kadınlara bakarak hak veriyorum aslında, yoldan geçen ne idüğü belirsiz adama vermektense daha önceden güvenilirliği kanıtlanmış kaşar heriflerle takılmak daha güvenli. görüyoruz işte, alıp cinayet işliyorlar, öldürüyorlar kadınları, risk yüksek yani. bi de erkek tarafından bakıyorum, gerçeken sıradan bir adamsanız ülkede işiniz çok zor arkadaş. gidin sigortalı işe girin, ananıza söyleyin size kız baksın. cinsel devrim, özgürlük falan size vurmayacak piyangolar.

    ben cinsel devrim ve özgürlük konusunda 10 yıl daha bir çözüm, sıradan kadın ve erkekler için göremiyorum. bu seks kastlarına girmek için çabalamadan rahat rahat elege edebilmek imkansız. bu da süreçle beraber cinsel açlık çeken genç erkekleri sevgisizliğe, yabancılaşmaya itiyor. tecavüz, şiddet ve politik anlamda kendi doğalından uzaklaşma, inançlarda radikalleşme toplumun toptan anasını sikiyor.

    yine ülkeyi kadınlarımızın fedakarlıkları kurtaracak gibi :)

    sevgili kadınlar, lütfen size sıradan görünen, çok albenisi olmayan, hatta saf bu dediğiniz adamları bi tartın, karakterine bakın. size zarar vermeyeceklerine inanırsanız sevişin onlarla, halihazırda verdiğiniz adamlar da brad pitt değil. bu devrimi yapsanız yapsanız siz yaparsınız, erkeklere kalsa iş en fazla yapabilecekleri taksim umumi helasında otuzbir çekmek olur. benden bu kadar valla dagınık oldu biraz yazı idare edin, hatun bekliyo konsere gidecez. yarın editlerim artık.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap