8 entry daha
  • nesi beğenilmemiş anlamıyorum. bunu beğenmeyen itazura na kiss e lanet okur.

    karşımızda tsundere ruhlu biraz sado mazo bir erkeğimiz var. kyouya soğuktur soğuk olmasına amma velakin yine de kendini erika ya ifade edemese de hal ve tavırları ile izleyiciye ifade eder. bir naoki* gibi değildir. hatta yan yana gelseler kyouya dan duygusallık, aşk akar gözümde.
    konusu liseye yeni başlamış erika adındaki kız öğrencinin herkesin ilk günden gruplaşması sonucu yalnız kalmamak adına sınıfta sürekli erkek arkadaşlarından bahseden iki kızla arkadaş olabilmek için erkek arkadaşı olduğu yalanını söylemesi ile başlar. daha sonrasında erika kızlara erkek arkadaşının olduğunu ispat etmek için çok yakışıklı * bir çocuğun resmini çeker ve kızlara gösterir. bilmediği şey kyouya nın okulun en popüler çocuğu olduğudur. olaylar kyouya nın erika nın yalanını öğrenmesi ile başlar. erika da biraz salaklık vardır ancak kotoko* nun eline su dökemez. salak kız modeli kabul edilebilir düzeydedir.

    ben animeyi sevdim. bayıldım diyemem ama sevdim. izlerken beni mutlu etti, gıcık etmedi. soğuk erkek modeli iyi tutturulmuştu. opening şarkısına bayıldım. aynı şekilde anime içerisindeki diğer şarkılar da güzel. renkler içinizi açıyor.

    bir tek sonu yarım kalmış gibi. devam edecek gibi de durmuyor. mangasını okumadım bir şey diyemeyeceğim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap