• ülkemizde kış günleri çatısızlıktan ölen insanlar varken basına sızdıran kişinin peşine düşüldüğü fatura.

    link:

    http://www.sozcu.com.tr/…ayda-fatura-telasi-747225/

    din iman üfürür durursun, milletin ince tellerine dokunur, destek alırsın eyvallah. ot olur bok olur millet sineye çeker. ama böyle bir çelişkiyi nasıl görmezden gelebilirler?

    millet karizma oldu hesabına giriyor. arap parası var diye altın gömlek yaptırdığında karizma mı diyoruz, görgüsüz mü? 2000 lira maaşın varsa kalkar milyon dolarlık yat alır mısın karizma olsun diye? ama mesele tayyip olunca akan sular duruyor arkadaş. kardeşin 2 kuruş borç alsa, ertesi gün 2 kuruş daha istese soğursun ufaktan. bu adam ülkeyi baştan sona emiyor da milletten gık çıkmıyor lan.

    ülkenin yarısı yoksul, çeyreği fakir. diğer çeyrek de -azınlık haricinde- orta sınıf köle. nasıl bir hesapla cumhurbaşkanlık konutu dünyanın en büyüğü, otu boku hesabına girersin? içini dolduramadığın her şey balon. ekonomin bir balonu ayakta tutmak için dönüyor nerdeyse. bu sadece elektrik faturası.

    bazı çelişkiler olur ufacık ifrittir, görmezden gelirsin. bazılarına hafiften eğilirsin. ama ülkende açlıktan, donmaktan ölen insanlar var ve saray erkanı biraz tasarruf edelim değil de, faturayı kimin sızdırdığının peşinde. bu çelişki kıyamet koparacak cinsten.

    paralel yapılanmadır onu sızdıran, çok aramayın. paralel...
132 entry daha
hesabın var mı? giriş yap